Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Idegesítő, ha egy nő egyáltalán nem káromkodik?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert a környezetemben mindenki káromkodik valamilyen szinten - még ha nem is "kocsis módjára", de szoktak szép szavak elhangzani. Persze akad 1-2 kivétel, akik szintén nem káromkodnak, de ők is inkább nők.
Ti mit éreznétek, ha nektek kiszaladnának (akár szex közben, vagy csak simán hétköznapi szituációkban, pl leejted a poharat) a "csúnya" szavak, a nő viszont sosem mondana ki ilyeneket?
Mán hogy lenne idegesítő? :D Volt ilyen barátnőm, és a másodikat is kb én szoktattam le róla tudat alatt, mert én sem mondok csúnya szavakat egyáltalán.
24/F
Én szoktam rendesen szidni a gépemet meg egyéb cuccokat, ha valami baj van velük :D Igazából nem különösebben érdekelne, hogy most káromkodik e vagy sem. Ha állandóan káromkodna az viszont zavarna.
De ha ilyen elvből nem káromkodom és "politikailag korrekt" maradok minden esetben az más tészta.. az az attitűd kifejezetten frusztrál.
Nem szoktam káromkodni, így örülök ha a másik sem. (Mellesleg nem volt még káromkodós párom)
28F
Max ha helyettesíti őket.
"Azt a hét meg a nyolcát,kótyomfittyét!"
Nem idegesítő, ez inkább határozottan előny. Nekem visszatetsző is, amikor egy olyan aranyosnak tartott lány vagy nő úgy beszél, mint egy kocsis.
Mit éreznék? Hát nem váltana ki szerintem konkrét érzéseket az, hogy egy nő káromkodik. Ha káromkodik az kiváltja egy kicsit a nem-tetszés érzését vagy hogy mondjam. Nem teljes nem-tetszés persze 1-2 csúnya szóért. De hallottam már úgy beszélni szép lányt is, hogy utána már nem tartottam annyira vonzónak.
A kérdésedre a válasz: nem idegesítő és nem vált ki érzéseket. Inkább ez egy előnyös tulajdonság, amit egy normálisabb férfi értékelni tud. Én személyesen akár fel is tudnék nézni egy ilyen nőre, bár szerintem én sem szoktam káromkodni.
én, meg a jelenlegi párom sosem beszélünk csúnyán. Ő is csak akkor mondott csúnyát, amikor nagyon kiszúrt vele egy kollégája.
Én csak akkor eresztem el magam, ha nagyon fel akarom hivni a figYelmet magamra. Egyszer beszeltem vele nagyon csúnyán, akkor megérdemelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!