Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket mennyire zavar az, ha egy férfinek rossz állapotban vannak a fogai?
Azért foglalkoztat ez a kérdés, mert van egy-két ismerősöm, akinek rohadnak a fogaik és ettől büdös a szájuk, de párkapcsolatban élnek.
Ha valaki így odamennek hozzátok ismerkedni ez befolyásolná a hozzáállásotokat?
Nagyon sokaknak zavar.
Nyílván van aki elfogad így is, de szerintem rohadt igénytelen. Rohadnak a fogai, és emiatt sem megy el fogorvoshoz? Az nem baj, ha összevissza állnak, de legyen már egészséges, ápolt.
A szabálytalan fogsor nem zavar - nyilván egy bizonyos pontig. Sajnos nekem sem tökéletes, és csak műtéttel lehetne helyrehozni, aminél jelenleg ezer fontosabb dologra gyűjtök.
Az viszont rettenetesen zavarna, ha higiéniai problémái lennének.
Gyerekkori barátom, nincs elől meg a két lapát foga és 10/10-es felesége van.
Mindenki így ismerte és ismeri, nem akarja meg csináltatni. Azt mondja, ez a szex epile.
9
Szerintem úgy értette, hogy kezeletlenül rossz, tehát lyukas, szuvas, letört stb. Alig hiszem, hogy egy fogtömés miatt ejtene egy amúgy jó csajt/pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!