Autót beindíthatom 5-10 másodpercre olaj nélkül, ha az alapvetően is egy rossz állapotban lévő öreg autó ami zabálja az olajat?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 20:40
1/10 anonim válasza:
Én akkor sem tenném, de ahogy érzed. Jót nem tesz neki, nagy kár vagy lesz vagy nem.
2/10 anonim válasza:
Nem lesz kenés, még jobban tönkrevágja a motort. Ha most még azért használható, akkor utána lehet hogy már nem.
4/10 A kérdező kommentje:
Ki van gurítva garázs elé és egyedül nem tudom betolni mert meredek
2023. febr. 16. 07:22
5/10 A kérdező kommentje:
Olaeeresztő csavart meg nem tekertem vissza😅 de nincs mivel megemeljem
2023. febr. 16. 07:24
6/10 anonim válasza:
Csak nyugodtan, mi baja történhetne mégis?
7/10 anonim válasza:
Nem tenném, ha öreg, ha nem. Fém-fém kopás nem egy jó dolog.
8/10 anonim válasza:
Nem szabad, sőt még fordulatot is adnál neki, ha dombon kell felmennie, nem csak beindítod. Ott lent cseréld az olajat és majd ha van benne olaj felmész vele.
9/10 anonim válasza:
Mivel terhelést is kap, emelkedő garázsfelhajtón akarsz beállni, így a siklócsapágy felületek összerágása biztos.
Ezzel az erővel akár gyújtsd fel a garázs előtt.
Egy olajleeresztő csavar visszatekeréséhez elég egy emelő is, nem kell hozzá garázs aknával.
10/10 A kérdező kommentje:
Beálltam vele olaj nélkül
2023. febr. 16. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!