Hogy lehet a HDD ilyen rossz állapotban? Lehet ellene tenni valamit?
Nem rég vettem egy 10 éves Dell notebookot, 500 GB-os HDD van benne. Most megnéztem, 9%-os kondiciónál tart, 34 napot mutat mint futott időt.
Hogyan lehet ilyen rossz állapotban? Lehet vmit ellene tenni vagy cserés a merevlemez?
A gépen most Windows 8.1 van, a csávó, akitől vettem, mondta, hogy ha Windows 10-re akarok váltani, akkor SSD-re kell cserélnem... vagy talán más volt az oka ennek a mondatnak? :O
Am. igen, Hard Disk Sentinellel néztem.
Én nem érzem instabilnak a rendszert, gyorsan indul, nem érzem, hogy 9% lenne.
Ez az érzésem, habár konkrétan azt mondta, hogy telepíthető rá a Windows 10, de lassú lesz vele.
Eddig nem sok problémát találtam a laptopban, annyit észleltem eddig, hogy a beépített Bluetooth modul nem működik, de ezt megoldottam egy USB-s stickkel.
De wifi megy, kamera is, gyorsan betölt a Windows 8.1, amíg nem jelszavaztam 20 mp alatt használható lett a 0-ról a notebook.
Akku 1 óra.
Nem gondolnám, hogy a merevlemez ilyen rossz állapotban lenne...
8, annyit nem akarok erre a gépre költeni.
Nyárig van beaktiválva a Windows, addig úgy is látom, hogy mennyire megbízható.
Ha jónak bizonyul, akkor veszek bele új akksit, esetleg akkor a HDD SSD-re lesz cserélve. Windows 10-et viszont nem akarok, mert megőrjített a régi PC-men a frissítésekkel.
Mindenesetre, ha bexarik a vinyó, akkor van elfekvőben itthon egy 128-as SSD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!