Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket mennyire zavar az, ha egy férfinek rossz állapotban vannak a fogai?
Azért foglalkoztat ez a kérdés, mert van egy-két ismerősöm, akinek rohadnak a fogaik és ettől büdös a szájuk, de párkapcsolatban élnek.
Ha valaki így odamennek hozzátok ismerkedni ez befolyásolná a hozzáállásotokat?
#8!
Veled minden rendben! Tökéletes vagy, ugye? Nekem minden fogam meg van, ápoltak, igényesek de ez a felfogás amit és ahogy te kijelentés az gusztustalan.
Iszonyatosan zavarna. Nekem eddig csak egyetlen olyan párom volt, akinek rosszak voltak a fogai, nem is tehetett róla egyáltalán, mert egy gyógyszer miatt volt és sajnos ő is rettegett a fogorvostól, de hát... nem, ezt még egyszer nem fogadnám el (egyébként nem volt büdös a szája).
Nekem is van még "tartozásom", mert nemrég egy másik dokihoz mentem a magánrendelésen, ahova járok és ő szó szerint azt mondta, hogy "rohadnak" a bölcsességfogaim. Majdnem rosszul lettem. És főleg az volt a gáz, hogy a korábbi fogorvosaim soha nem mondták ezt, pedig teljesen rendszeresen járok fogorvoshoz. Most már az egyiket kihúzták, megyek a következőt kihúzatni (persze nagyon drága dolog) és legutóbb azt mondta a doki, hogy lehet, hogy a többit (még) nem kell kihúzni.
Egy idő után elhalnak az idegek, utána már nem fáj többè a fog.
Persze amìg eljut odáig, többször feldagad, tályog is keletkezhet, ami szörnyen fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!