Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket is zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket is zavar, ha egy férfi csak azért ír rátok, mert most szakított a barátnőjével és kell neki egy búfelejtő?

Figyelt kérdés

A legjobb, hogy azt gondolják, mi ezt nem tudjuk :D

Például egyszer egy buliban megismertem valakit, nem volt semmi csak beszéltünk meg még utána Facebookon is. Lett barátnője, posztolt is róla, amit nyilván láttam, hiszen ismerősök vagyunk. Majd két hét múlva már nem voltak együtt és el is hívott randizni. Pedig a legutóbbi posztja két héttel azelőtti volt :D

Másik sztori, egy volt munkatársam írt rám, úgy, hogy 5 éve nem beszéltünk. Mondta, hogy vége lett a 7 éves kapcsolatának két hónapja. Majd én említettem neki, hogy van barátom (igaz volt). Erre lecseszett, hogy miért nincs ez kint Facebookon :D Majd nyilván nem írt többet.

Nem szeretem az ilyet, mert egyértelmű, hogy nem engem akar, csak felejteni és leginkább csak szexelni, vagy gyorsan új kapcsolatba ugrani, ráadásul hülyének is néz, hogy én nem tudom, hogy mi a célja.

2023. jún. 12. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy barátomról van szó, akivel szoros a kapcsolatunk, akkor nemtől függetlenül szívesen nyújtok neki lelkitámaszt; azonban más esetben nem foglalkoznék az illetővel, mert nem lenne miért.
2023. jún. 12. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna csak ha depis és lehúz.

De siman találkozom elvagyok bárkivel.

Amig unatkozom es jobb nincs.

Aztan majd kisül vmi belőle ismerettseg barátság vagy több.

2023. jún. 12. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Az évek alatt már megszoktam, hogy a többség nem a személyt szerette, hanem a testét.
2023. jún. 12. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a búfelejtő szexet jelent, így zavarna. Ha csak sima beszélgetést, az nem zavar.
2023. jún. 12. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen itt arra gondolok hogy fel akar szedni szexre vagy kapcsolatra
2023. jún. 13. 06:31
 6/7 anonim ***** válasza:

De önmagad érdekeljen még ilyenkor. Neked mi esne jól egy pasitól. Akkor is ha csak kam.

Ebben a szakaszban még magaddal kell foglalkozni.

Pl ha en szeretnék valakivel lefekudni engem nem érdekel még az hogy utána mi lenne? Csak az hogy igy akarom e vagy nem az aznapot vele.

Nem kell tervezni olyanokkal semmit akiktol azt se tudod még holnap is radir e vagy csak ma.

Csak annyit tegyel csinalj mondj mindig amit aznap akarsz.

2023. jún. 13. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Pl nekem udvarol egy srác rengeteg helyre visz vagyonokat költ rám. Nekem ez tetszik de nem birok hozzá sem érni. Siman megmondom de bem is egy ilyennek hanem mindenkinek hogy a tarsaságim adom szoba állok vele de nem akarok szexet meg járni semmit. Ezek a hataraim. Ha igy is elhiv vasorákra hivjon elmegyek. De nem üzletelek hogy majd cserébe az ágyában landolok. Ezt Mindig elmondom.

A program jolesik a masikkal de ennyi. Csak magamat nézem.

2023. jún. 13. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!