Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már részese "búfelejtő" kapcsolatnak?
Javarészt olyanok válaszai érdekelnének, akik úgy léptek be egy kapcsolatba, hogy még nem voltak túl az exen, de mégis belementek a kapcsolatba, hogy hamarabb felejtsenek.
Hogyan viselkedtetek? Mennyire hamar vállaltátok fel az új párotokat? "reklámoztátok", hogy együtt vagytok, mondjuk közösségi oldalakon? Mennyi idő után? Sikeresen alakult a kapcsolatotok, vagy véget ért, mert nem működött és rájöttetek,hogy nem volt jó ötlet?
Persze olyanok is írhatnak, akik a másik oldalon voltak és a párjuk/exük akart velük felejteni. Hogy és mikor derült ki?
Mindenféle tapasztalat érdekelne kimondottan ezzel kapcsolatban, hogy mennyire működőképes az, ha valaki rögtön beleugrik egy új kapcsolatba.
A búfelejtős kapcsolattal az egyik legnagyobb probléma pont ez, hogy hazugságra épül. Nyilván senki nem fogja a másik orrára kötni, hogy csak felejtéshez kell, azonban itt nem áll meg a dolog, ugyanis kimondana igent mondjuk olyasvalakire, akinek 2 hónappal korábban ért véget egy több éves kapcsolata.
Persze mindent meg lehet magyarázni, hogy forr a vére, meg már nem is szerette meg hasonlók, de szerintem akkor is, sokkal jobb kitisztulni, mint mást a lelki felépülés hullámvölgyébe beleráncigálni (akárki akárkit is dobott).
Az ismeretségi körömben van olyan, aki bizony úgy is igent mondott, hogy egy hét sem telt el a több éves kapcsolat lezárása óta.
Azóta mind a 2 fél aktívan posztol egymásról, vagy közös képeket, ami számomra kicsit érdekes. Mind a 2 fél viselkedése az. Az egyik azért, mert nem rég még mást szeretett, a másik azért, mert ezt tudja, mégis belement és hisz a párjának.
A kérdést ez ihlette.
Mert persze azt hallani, hogy ezek a kapcsolatok nem tartanak sokáig, de még magamon, illetve körülöttem még nem láttam ilyen kapcsolatot.
A kapcsolatnak csak külső szemlélője vagyok, beleszólni nem tervezek, csak elgondolkodtatott a téma, így unalmas korlátozásos estén. :D
#2 vagyok én ismerek olyat, aki a búfelejtés tárgya volt (ráadásul őt dobták), és az ex megtalálta rá az alkalmat, hogy közölje vele......
Most ennek az emberi részébe nem megyek bele, de pont az ő példájuk mutatta meg, hogy az új párnak ilyenkor fogalma sincs arról, hogy milyen elvarratlan szál vagy szálak lehetnek vagy vannak is, ami még köti búfelejtőt a régi kapcsolatához.
Ezek szomorú dolgok.
Sajnos az egyik barátomnak is nem rég mondta az aktuális párja, azaz azóta az exe, hogy sajnálja, de mást szeret.
Hónapokig voltak együtt. Nézőpont kérdése, hogy rövid, vagy hosszú idő ez.
Ahhoz pont elég, hogy a szenvedő fél kötődni/szeretni kezdjen.
Sajnálatos dolgok ezek. Talán míg nem volt internet, addig ezzel kevesebb gond volt, nem annyi kellett egy újabb "társhoz", hogy felmegy az ember egy appra és nézelődni /válogatni kezd.
Szerintem ez nem szép dolog, szomorú.
Én mentem bele ilyenbe, de tiszta lapokkal játszottam. Soha nem vette komolyan az a 2 pasi, akit nem szerettem, hogy én mást szeretek, pedig megmondtam nekik a legelején. Az egyiknél 25 éves voltam és egy sok évvel korábbi plátói nagy szerelmet nem tudtam elengedni, emiatt még szűz is voltam. Amikor az első randikra mentem, arról ábrándoztam, milyen lett volna azzal a sráccal randevúzni. Jól énekelt és zongorázott a barátom, volt hogy szerelmes számokat énekelt csak nekem én meg utáltam, mert arra a régi srácra tudtam csak gondolni közben. Megmondtam neki, azt mondta, nem baj, csak ne beszéljek róla. Hát még így is kellettem neki. Pedig sok boldogság nem volt így a kapcsolatban, a szex undorított vele, nem is nagyon feküdtem le vele néhány alkalomnál többször, ő se volt belém szerelmes, azt mondta, az hülyeség. Az anyja elkedzett nekem a szerelemről beszélni, én mondtam neki, hogy én nem vagyok szerelmes a fiába, erre azt mondta, akkor hagyjam békén a fiát! Igaza volt, de a fia így is akart engem, mert így elhitette magával, hogy neki is jutott nő, meg hozzám költözhetett az alkoholista szüleitől.
40 éves koromban, egy tönkrement, de hivatalosan meg nem szüntetett házasság alatt beleszerettem egy férfibe. Vele nem jött össze, ezért búfelejtőnek 1,5 év után kerestem valaki szexkapcsolatra. Személyesen ismertem az illetőt, már egy éve bókolgatott, mégis meglepődött, amikor tettem egy célzást arra, mi lenne ha...Amikor tisztázni akarta miről is lenne szó, megmondtam neki kerek-perec, hogy csak szexet akarok, mert a házasságomban évek óta nincs szex és szexhiányom van, azon kívül szerelmes vagyok egy férfibe, akivel nem lehetek együtt soha. Nem vette komolyan szerintem, mert az a férfi a kezemet se fogta meg soha. Azt hitte, akkor ez nem lehet komoly. Hát én erről nem tehetek, én megmondtam, hogy őt szeretem. Sőt, amikor elkezdett féltékenykedni a férjemre és beszámoltatni, hogy szóljak, ha mégis lefeküdnék a saját férjemmel, akkor megmondtam neki, hogy egyetlen egyvalakitől kell engem féltenie, attól a férfitól, akibe szerelmes vagyok. Megkérdezte, mikor láttam utoljára, mondtam hogy 2 éve és 1,5 éve nem is beszélünk. Megnyugodott, hogy jó, akkor már nem is fogunk. Nem telt bele 1 hónap, a férfi, akibe szerelmes vagyok, utánam nyúlt, mert valószínű meglátott egy randin azzal a pasival. Engem annyira kikészített, hogy azzal a lendülettel szakítottam a búfelejtő pasival, ő meg úgy ki volt akadva, mintha nem tudott volna arról, hogy mást szeretek. Biztos, hogy nem vette komolyan az egészet, csak mert lebecsülte amiatt, hogy szex nem volt köztem és Közte. Hát így jártak. Nem érdekelte egyiket se, hogy másé a szívem, használni akartak a saját céljaikra, nem hitegettem egyiket se soha, ha így is belementek, akkor ennyi, ők választották maguknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!