Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exemnek új barátnője van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemnek új barátnője van és annyira fáj, hogy azt érzem nem tudok így létezni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyan lány mint akit mindig is akart, sokkal jobban bánik vele én meg az öngyilkosságot (túl beszari vagyok hozzá, csak fantáziálok róla) látom egy reális opciónak, mert nem tudom ezt nézni minden nap tekintve, hogy egy környéken lakunk.

febr. 17. 23:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress szakembert. Vegyél macskát, tengerimalacot vagy kutyát. Legyél barátokkal, filmezz, kirándulj, olvass, haverkodj.
febr. 17. 23:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ne nézegesd őket...
febr. 17. 23:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Találj olyan elfoglaltságot ami leköti a figyelmed!

Persze nem könnyű lelkileg elhiszem,de az élet megy tovább...szerezz új barátokat,kirándulj,olvas,sportolj és ismerkedj...

tegnapelőtt 00:00
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak most bánik vele jobban, 1 év múlva már nem fog... Ezt lazán meg is merem ígérni neked, ugyanis ahogy a mondás tartja, kutyából nem lesz szalonna. Viszont te nem tudsz annyira belelátni a kapcsolatukba, lehet már most se minden fenékig tejfel köztük, de ha még igen, akkor később mikor szar kerül a palacsintába, nem feltétlenül fogsz tudni róla. Ez a te exed, ha rosszul bánt veled, nem fog mással se jól bánni hosszútávon. Azt reméld inkább, hogy mire szétmennek az új csajával, te már kiszeress belőle, és legyen egy új, sokkal értékesebb pasid.
tegnapelőtt 00:04
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

de most gondolj bele milyen jokat is dugnak most, és közben rajtad nevetnek meg h te milyen fos is voltál aztán dugnak még egy jót

nem igaz h nem tudsz örülni a boldogságuknak... olyan vaaaagy..... nem véletlenül vagy már csak egy ex a sok közül

inkább légy hálás h nélküled ők se találtak volna egymásra, és akkor most még mindig veled szenvedne az exed... de legalább a vége jól alakult

mi az a kis durci a részedről az ő boldogságukhoz képest , 1-2nap és elmulik és már más kanin ugralod majd ki magad aki szintén elhagy egy jobbért milyen szép is az élet nem?

tegnapelőtt 00:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kivulről nézve még most jobban bánik vele, de az emberek nem változnak..
tegnapelőtt 00:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 jól mondja

Mondjuk tudnak változni, csak nem a semmitől és pláne nem ennyi idő alatt. Ha veled szar volt az ágyban, akkor a másiknak se fog orgazmust okozni

Amúgy javaslat: ismerledj, és akkor rájössz mégse volt az exed olyan hűde kivételes szuperpasi. Jókat mondott. Mindig azt, amit hallani akartál. Talán ő volt az első, és főleg ezért érzed veszteségnek.

Hetero férfi

tegnapelőtt 00:15
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Ez hülyeség, hogy aki egy kapcsolatában rossz volt, az mindig az lesz.

A kérdésre válaszolva igazából azt tudom mondani, hogy majd elmúlik. Akármit teszel, akármit próbálsz, akkor is fájni fog, és ez telejsen természetes. De ahogy múlik az idő, egyre jobb lesz.

tegnapelőtt 08:21
 9/18 anonim ***** válasza:
40%

Kutyaharapást szőrével,keress magadnak valakit alkalmira.

Barátság extrákkal,hogy kitöltse benned az űrt.Közben magadra figyelj,sportolj ,fejleszd magadat.Fedezd fel magadat és ne eröltess semmit.

tegnapelőtt 09:02
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Engem mikor kidobott az ex, újra elkezdtem a régi hobbym. Aztán magától betopant a nagy szerelem. Minek búslakodsz? Élj!!!!
tegnapelőtt 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!