Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem barátnője?
Már egy éve szakítottam az exemmel, aki többször is megcsalt. A szakításunk után még sokáig irkált nekem (a cuccaim még nála vannak, elhozza nekem, meg ilyen hülye indokok), úgy hogy közben neki már ott volt az új barátnője. Találkozni akart velem, de elhajtottam. Még próbálkozott volna irkálni, de amikor összejöttem az új párommal, akkor törölt.
Nem is foglalkoztam vele többet. Nemrég egy ismerősöm mutatta nekem, hogy az exem új csaja valószínűleg “nyomoz” utánam vagy nem tudom ezt minek nevezzem... Én a karantén alatt elkezdtem festeni, meg edzeni, erre a csaj is pont ugyan olyan rajzolós meg edzős posztokat rakott ki, mint én. Ha ki posztolok egy szelfit magamról, 24 órán belül ő is csinál egyet. Ha a párommal elmegyünk valahova (strand, étterem, stb), utána már rakja ki a képet pár nap múlva, hogy ők is ott voltak. Ha elmegyek szolizni, 24 órán belül ő is rakja kifele, hogy szoliban volt. És így tovább. Meg persze kiposztol egy csomó nyálas szerelmes idézetet is. De az exem profilján nincs semmi kettőjükről. És észrevettem, hogy amikor kirakok egy sztorit, akkor van köztük egy profil, ami tuti hogy kamu és szerintem ő lehet az. Most akkor nyomoz utánam?? Mert ez elég beteg... Miért csinálhatja ezt?
Az nem beteg, hogy te őt figyeled?
Felejtsd el, a hülye ismerőseidre meg ne hallgass, van párod, foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!