Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak itt olyan férfiak,akik nem/vagy csak minimálisan/ féltékenyek a barátnőjükre/feleségükre,hogyan csináljátok?
Mert én tényleg szeretem a barátnőmet,csak nem tudok mit kezdeni azzal,hogy elég féltékeny vagyok.A szabadságot megadom neki,csak olyankor magamban őrlődöm,hogy biztos félrelép.
Nők is írhatnak,ha van valami ötletük.
Soha-soha nem voltam féltékeny a feleségemre, de ő sem rám.
Bizalom kérdése az egész.
Édesanyám szokta mondani ilyen féltékenykedőkkel kapcsolatban: "Ki mint él - úgy ítél." Érthetőbben, aki gondolkozik a megcsalás felől, arra kell féltékenynek lenni, mert önmagából indul ki. Te nem vagy ugyan így, kérdező?
Szerintem, ha tényleg mindig megbízható, és úgy tesz, ahogy mondja, akkor kapaszkodj ebbe a tudatba!
Mi lenne, ha amíg mondjuk elmegy valahova a barátaival, addig nem agyalnál, hanem te ia lefoglalnád magad valamivel? Szerintem előbb-utóbb az ember megszokja utána, hogy ne agyaljon butaságokon. :)
Köszönöm,akik a kérdésre válaszoltak.
4/5 ssaa
Igen,ezt már hallottam én is.Volt rá példa régebbről,nem vagyok rá büszke.Mondjuk a mostani barátnőmet,akivel 2 éve együtt vagyunk,nem csaltam meg soha.
Tudatosan eldöntöttem, hogy nem engedek a féltékenységnek időt elrabolni az életemből. Tartom is hozzá magam.
emellett megbízom a másikban.
Eddig nem mondtam neki,mert nem akartam,hogy gyengének tartson.De biztos sejti,azért ezt teljes mértékben nem lehet leplezni.
Akkor szerinted beszéljek vele mégis?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!