Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondta megcsalta az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondta megcsalta az előző párját,van okom félni?

Figyelt kérdés

Most volt egy ilyen kérdés.

Olvasgattam sokan írtak negatívat adott egy 24 éves nő(lány,ahogy akarjátok hívni😆) nagyon jól megvagyunk,nincs probléma a kapcsolatban viszont elmondta megcsalta az előzőt párját. Azt tudtam már egy barom volt,sokszor próbálták megmenteni de nem ment,tipik paraszt férfi,aki őrült féltény s nem is törődött vele.

Te mit tennél? Nők/férfiak is írhatnak.

ma 14:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
A lényeg , hogy hányszor.
ma 14:23
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Van.
ma 14:31
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem igen.van.
ma 14:33
 4/19 A kérdező kommentje:

Nemet is írnátok légyszi?😄

Fontos lenne nő vagy férfi ír

ma 14:39
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Majd te is leszel féltékeny szar, csak várd ki xD mikor egy csalfa fèltékenynek titulálja a párját/exét, az olyan mókás. Ha valakit csalnak, akkor talán jogos, ha féltékeny.

Én nem bíznék olyanban, aki mosdatja magát. Akkor talán elgondolkoznék rajta, ha őszintén megbánva a hülyeségét mesél az EGYSZERI hibáról, amit elkövetett. Mert akkor megbánta, levonta a tanulságot és talán nem teszi meg újra. Akinek evidens, hogy azért gerinctelen, mert a másik ezt, meg azt tett, vagy nem tett, tehát ő lényegében ártatlan... abban nem bíznék.

ma 14:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
En tartanek, igen. Legalabbis nekem nokent nem okozna nagy bizalmat ha tudom, nem szakitassal kezeli a parkapcsolat veget, hanem gerinctelen modon megcsalassal.
ma 14:41
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem mosdatja,én ezt mondtam hisz futottam már össze a kedves emberkével
ma 14:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy. Nem ok vagy kifogas, hogy a masik hogy viselkedett vele.

Az, hogy te hogy bansz masokkal, az rolad mond el dolgokat. Namarmost, ha o megcsalta, az eleg sokmindent elmond rola es nem erdekel, hogy bant vele az exe. Annyira megyem lehetett szr, ha nem hagyta el, exet szapulni meg amugy is gaz. O volt vele onszantabol, o valasztotta.

ma 14:47
 9/19 A kérdező kommentje:

Emiatt szakítsak mert őszintén elmondta bánja nem így kellett volna?

Értem én ő is hibás,de láttam mekkora barom az az ember,azért ez se mindegy.

ma 14:53
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindegy, hogy úgy adta elő, hogy a pasi egy barom volt, féltékeny, tipik paraszt (mint már tudjuk ez a te véleményed, csak fogalmazni nem tudsz) vagy úgy, hogy szánja bánja bűneit. Te is úgy alakítgatod a sztorit, ahogy épp jobban hangzik...

Mindenesetre, mint már írtam, ha úgy látnám megbánta a dolgot akkor bizalmat szavaznék. Aztán majd kiderül pofára esek-e.

ma 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!