Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom félni? Ez társkereső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni? Ez társkereső?

Figyelt kérdés
A barátom kérte ,hogy vigyem oda neki a telefonját a töltőről. Ahogy lehúztam láttam az értesítéseit. És volt ott egy boo rol is...ahogy rákerestem ez egy ismerkedős oldal. Én nem ismerem de nem nagyon nyugodtam meg ahogy csak így gyorsan utána néztem.
febr. 4. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az.
febr. 4. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Társkereső de elég speciális. Csak 99%ot mondanék hogy ismerkedik:D
febr. 4. 08:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben akár mondhatnám azt is hogy lényegtelen hogy most alkalmi vagy komoly okkal keres.
febr. 4. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
mást keres melletted ennek a kapcsolatnak vége lesz nyerj időt és szakíts most megspórolsz pár hónapot magadnak.
febr. 4. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pedig azt mondom.

1:szeret flörtölni és ismerkedni de ez nem jelenti hogy, félre kur.

Én is csinálom hogy, tudja jó pasi vagyok e még?

Vagy csak a megszokásból kényelemből van velem de már nem vonzodik bozzám.

2.nem lépett ki vagy törölte a regisztrácioját.

Mert miért ne kereshetne ott is. Bár mióta vagytok együtt?

3.keres 1lányt hogy 3as ozzatok.

febr. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!