Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kellene törölni azokat az ismerősöket akiket anno társkeresőről ismertem meg és nem lett semmi belőle, csak baráti ismerettség?
Több éve (majdnem 10)ismerőseim, soha nem lett köztünk semmi, nagyon ritkán beszélünk.
A barátom ilyenekben kötözködik, nem érti meg.
Nem kell, bár én nem is ragaszkodnék hozzájuk.
Azt viszont nem értem, hogy ő honnan tudja kit-honnan ismersz, az nagyon para, ha végigkérdezi kivel-milyen a kapcsolatod.
Az para!
Kérte lépjek be és mutassam kik az ismerőseim. A felét már azt sem tudom honnan ismerem, valakik meg mondjuk volt kollega, még ebbe is belekötne hogy akkor minek van meg egy volt kollega, semmit ki nem tudnék magyarázni neki, mert nincs indokom, csak annyi hogy azért ismerős, mert ismerem. Ennyi.
Ezt képtelen felfogni
Én ki szoktam torolni.
Az meg hogy ki hogy menedzseli az ismeroseit, kit torol es kit tart megy egyeni kerdes. A baratodnak semmi joga beleszolnk
Nem beleszól, csak magyarázatokat vár. Ki honnan miért.
Gondoltam jobb lenne töröllgetni mert nem tudom megmagyarázni, és ha legközelebb úgy léptet be hogy egyesével faggat végig?
Mert most csak pörgetett gyors a listán és egyet kiszúrva kötött bele egybe(még).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!