Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom chatelget a kolléganőjével, van okom félni?
Én szépen szó nélkül otthagynam.
Nem adnék neki választ a kérdéseire se, hogy miért.
Így kezdődik bizony, ne várd meg, mert ha ezt a csajt nem fűzi meg akk is jön a következő.
Emelt fővel tavozz, higgadtan, hadd egye meg a f*n*, hogy ugyan miért xD
Ha megakar csalni akkor úgyis meg fog.
Szerintem amúgy ennyi alapján még nincs okod a félelemre. Ha huzamosabb idő múlva is látod, hogy még vele chatel, akkor szerintem viszont kérdezz rá valahogy.
Lehet neki attól, ha meg akarnak titeket csalni úgyis megteszik. xD
Am nem azért dobnam, mert írkál, hanem azért, hogy a hátam mögött teszi és azért amit irkal.
De te tudod, a legvégén úgyis megcsalas lesz vagy jobb esetben dobni fog, mert lesz ő vagy más a láthatáron...
Én nem vagyok féltékeny típus de azért másik nőknek ilyet ne irogasson a párom.
Nem garancia hogy félni van okod és rossz vége lesz, de az ilyen helyzetekben nagyon könnyen megtörténhet sajnos.
Munkatársammal alakult ki köztünk alkalmi kapcsolat.
Melóban flörtöltünk egymással, ott történt meg az első csók is a mosdóban.
Később minden munka előtt 20 perccel kettesben találkoztunk
Néha beszéltünk messengeren de inkább csak általános dolgokról. Hogy ne legyen lebukás.
Soha nem is derült ki.
1 évig tartott. És ha nem mondok fel a mai napig tartana.
3as voltam
Tök mindegy hogy van barátja, sajnos tényleg mindig így kezdődik. Munkán kívül mi chatelgatnivalója lenne két embernek akinek párja van.. nyilván tetszenek egymásnak.
Mondd a kedves párodnak hogy ha szórakozni van kedve akkor szívesen egyedülállóvá teszed, aztán csináljon amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!