Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hűségesnek mutatja magát, nem titkolózik, de ha vita van azt mondja meg fog csalni, mert nem boldog velem, vajon van okom félni, vagy csak a harag beszél belőle?
Teljesen mindegy, hogy csak a harag beszél-e belőle, mert normális ember ilyennel nem fenyegetőzik.
Amukor nem veszekedtek, és higgadtak vagytok, akkor kérd meg, ezt ne, mert neked nem fér bele. Ha gondja van beszéljétek meg, de ne megcsalással és szakítással fenyegetőzzön, mert neked ez rosszul esik.
Az ilyenben benne is van ennek a lehetosege.
Azaz ő valoban opcionak is tartja és már gondolkodott is rola.
Csak nincs lo
Dedó.
Akivel nem voltam boldog, azzal szakítottam, nem fenyegettem, hogy majd megcsalom.
6-os: általában azért vitatkozunk, mert nem tartja magát ahhoz, amit mond.
elhiv egy vacsorara, lefujja. megígéri, hogy miénk a hétvége, erre betablazza magát. megszereztem a diplomamat, szerettem volna vele ünnepelni kicsit, erre 2 hete nincs ideje meginni egy pezsgőt közösen este egy vacsi mellett.
én szóvá teszem, ő kiakad, hogy mellettem nincs élete, tiltani akarom mindentől, és hogy mennyire nem boldog, mert korlátozom. pedig szerintem egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy fbre kiposztoljuk hogy együtt, és többet nem töltünk együtt egy estét se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!