Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik ennyire? Mivel tudnám megbékíteni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Kb egy hete, baromira ideges voltam, meló miatt és csak szexre vágytam. Odamentem a barátnőmhöz, elkezdtem csókolgatni simogatni meg minden ilyesmi. Szokásosan levetkőztünk, minden majd a maga idejében betettem neki, fájdalmasan felszisszen elhúzta magát és kirohant a fürdőbe. Elvileg aznap nem volt jól, fájt neki odalent, és elvileg szólt hogy ne is legyen aktus, én nem hallottam. Másnap elment dokihoz és elvileg kiszakadt 2-3 cisztája odalent, nem tudom. Azóta haragszik rám, nem beszélünk, csak veszekszünk. Azt akarja hogy költözzek el egy időre... mivel javíthatom ki a dolgot? 27 F

2020. dec. 8. 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Ö a beteg szerencsétlen es rád vetiti ki a saját baját. Fura.
2020. dec. 8. 09:16
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Más dugja töki!
2020. dec. 8. 09:18
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Kérj őszintén bocsánatot. A többi rajta múlik.
2020. dec. 8. 09:27
 4/16 anonim ***** válasza:
3%

3.-nak.

Miért is kéne neki bocsánatot kérnie? A csaj a nője, dughatja.

2020. dec. 8. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Ha engem mószerolna igy a párom mert neki baja van, hàt biztos neki kéne Tölem bocsánatot kérnie es nem forditva!
2020. dec. 8. 09:38
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem hallottad ahogy szólt. Ahan. Hát persze.
2020. dec. 8. 09:43
 7/16 anonim ***** válasza:
7%
tipik.. "én szóltam" persze, minden nő szól mindig.. ha gondolatolvasó vagy :D
2020. dec. 8. 10:06
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Látszik, hogy csak idióta pasik kommentelgetnek ide többnyire. Rohadtul fáj egy ciszta, a nagy sz@rt nem hallottad, hogy mondja, tudod ki hiszi el. A saját érdeke, hogy figyelmeztessen, mégis ilyen fájdalmak esetén ki nem szólna? Szerintem hagyd békén, én se állnék szóba többet veled. Legközelebb is szelektív süket leszel, ha valami baj van?
2020. dec. 8. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha fájdalmat okozol valakinek kérj bocsánatot és próbáld meg jóvá tenni. Onnantól kezdve rajta múlik.

Ugyanakkor ha csak veszekedtek, valószínűleg nem ez az egyetlen probléma, és ha rendszeresen nem hallod meg amit mond, könnyedén konfliktushoz vezet.

2020. dec. 8. 10:28
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Oké, oké...csak azt mondom meg nekem valaki, hogy a csaj miért engedte, hogy odáig jussanak, hogy a srác betegye.

Azért az nem csak úgy, tőle függetlenül történt...

2020. dec. 8. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!