Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszik ennyire? Mivel tudnám megbékíteni?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Kb egy hete, baromira ideges voltam, meló miatt és csak szexre vágytam. Odamentem a barátnőmhöz, elkezdtem csókolgatni simogatni meg minden ilyesmi. Szokásosan levetkőztünk, minden majd a maga idejében betettem neki, fájdalmasan felszisszen elhúzta magát és kirohant a fürdőbe. Elvileg aznap nem volt jól, fájt neki odalent, és elvileg szólt hogy ne is legyen aktus, én nem hallottam. Másnap elment dokihoz és elvileg kiszakadt 2-3 cisztája odalent, nem tudom. Azóta haragszik rám, nem beszélünk, csak veszekszünk. Azt akarja hogy költözzek el egy időre... mivel javíthatom ki a dolgot? 27 F2020. dec. 8. 09:09
11/16 anonim válasza:
Utolsó!
Pont ezt akartam kérdezni
12/16 anonim válasza:
Nőként írom, hogy nem értem, miért kellett egyáltalán eljutni addig a pontig, hogy betegye neki?? Nekem is volt hasonló, szóltam a páromnak, hogy bocsi, de most nem... nem vetkőztem le 🤷♀️
13/16 anonim válasza:
12# naugye.. végre egy okos nő 👍
14/16 anonim válasza:
Most csak azért mert mindketten meztelenek nem kötelező szexelni is. Legalábbis nálam a szenvedély, az odaadás és a szexualitás megélése nem csak a behatolást jelenti.
Ha a pasimnak mondom, hogy nem megy a szex, akkor nem is teszi be, de attól még kényeztethetjük egymást pucéran és vágyunk is rá mindketten.
Nem egy állat, hogy nem tudja kontrollálni magát és ezért teljes mértékben megbízom benne. Úgy látszik a barátnőd sajnos tévesen gondolta azt, hogy élvezetes lehet a szexuális életetek behatolás nélkül és hogy megbízhat benned. Nem hallottad..., inkább oda se figyeltél rá, mert már a mártogatáson járt az eszed.
15/16 anonim válasza:
Ha igaz, hogy tényleg fájt neki, és meg is tudja mutatni az orvosi papírt, kérd el tőle szép szóval, hogy meg szeretnéd nézni - veszekedés helyett. Ha igaz, amit mond, akkor kérj elnézést, amiért veszekedtél vele. De az is elképzelhető, hogy jó színésznő a drága, és nincs semmi baja, csak éppen nem akart szexelni, mert tudni akarja, ki lenne esetleg a gyerek apja...
16/16 anonim válasza:
folyt.: de ha tényleg durva voltál vele, holott tudod, hogy beteg volt, akkor kérj bocsánatot. Persze lehet, hogy ilyen durvaság a részedről máskor is előfordult, és ezért akarja, hogy elmenj tőle egy időre. Akkor pedig menj el, és mondd meg neki, hogy majd jelentkezzen, ha folytatni szeretné a kapcsolatot, csak ne legyen túl későn... De az is lehet, mint fentebb írtam, hogy csak színjáték volt, hogy el tudjon küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!