Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a szüleit megbékíteni? (többi lent)
A barátnőm szülei nem szeretnék azt, h találkozzunk, meg azt mondják neki, h ráér majd a pasizással 3-4év múlva egy vele egykorúval. De én szeretem őt és látom rajta, h ő is szeret engem. Próbálja a szüleit megbékíteni, de eddig nemnagy sikerrel. Az anyja még meg is üzente nekem a lányon keresztül, h "ne akard megismerni az apját". De ez a fenyegetés nem ijeszt el engem.
(15/l és 18/f)
gondoltam már erre csak van egy kis probléma
a szülei nagyon szígorúak
és 100km-re lakunk egymástól (de, ha sikerül a szüleit meggyőzni, akk kéthetente tudnánk találkozni)
most leszek végzős és jövőre meg a nekik szomszédos településre megyek majd fősulira így jövőre akár naponta láthatjuk egymást :)
A legszigorúbb szülőket is meglehet enyhíteni:) Szerintem valahogy próbáljatok meg beszélni a szülőkkel, más nemhiszem, hogy nagyon lenne.:S
Első voltam.
jó5let
vmi tipp, h hogyan tudnám megnyerni?
a lánynak ki kéne állnia magáért.
csak megbíznak benne annyira a szülei, hogy ha nyíltan megmondja, hogy egyelőre szexről szó sincs, elhiszik neki.
verje ki a hisztit, ha most nem mer kiállni magáért, 25 évesen is engedélyt kell majd kérnie, hogy randizhasson valakivel.
én akkor is úgy gondolom, hogy ez főként a lány dolga.
különben meg se fogják engedni, hogy átmenj, és bemutatkozz, vagy ha mégis, bármit csinálsz, csak rosszul jöhetsz ki belőle.
és iszonyat primitív, amit a szülők csinálnak. tudhatnák, hogy a tiltásnak sosincs eredménye. minimum, hogy adnék egy esélyt a lányom szerelmének, hallomásból bármennyire is rosszul vélekedem róla.
hát igen, általában a tanárok és a pszichológusok a legrosszabb szülők.
de az a durva, h a szülei nem is ismernek engem és úgy akarják megtiltani.
A lánnyal és a legjobb barátnőjével már jóideje ismerjük egymást, de a szülők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!