Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem a barátnőm szülinapját, mit csináljak?
Az ő fobiàit rád terheli. Ha nekem felejtenék el de pl masnap köszönt nem hisztiznék ezen az biztos. De nekem nincsenek is ilyen görcseim alapbol.
Igazábol ez nem szép tőle de a lelki sérültek általában roncsolják is a sajat parjukat is a bajaikkal meg a saját kapcsolatukat is.
Tipikus xboxos hülyegyerek siralom. Nemhogy örülnél, hogy van párod.
Mivel tedd jóvá? Szerezz egy időgépet és menj vissza 1 napot. Jah, hogy azt nem lehet? Akkor semmit. A tegnapi nem MÁR ELMÚLT nem tudod jóvá tenni.
Nem ma van a szülinapja, és nem holnap lesz. Szerintem tényleg szedd össze a cuccod és lépj le ha ennyire gyökér vagy vele.
Vegyél neki valami nagyon jó ajándékot valami olyat, amire régóta vágyik, és tényleg örülni fog neki, tehát ne valami bögre-csoki-egy szál rózsa kategóriájú dolgot. Vidd haza a kedvenc tortáját. Kérj nagyon-nagyon szépen bocsánatot.
Az, hogy helyre lehet-e hozni, a lányon múlik. Engem ez annyira nem zavarna, mert én magam is elég rossz vagyok szülinapok terén. De mindenki más.
Ha szeretek valakit, figyelek arra, ami számára fontos.
Ha tudom, hogy neki a születésnapja a fontos, akkor próbálom odatenni magam. A volt páromnak a karácsony miatt voltak traumái, hiszen a szülők gyakran veszekedtek, és volt, hogy ők, gyerekek semmit sem kaptak. Mindig igyekeztem a kedvében járni karácsonykor, a legszebb ajándékot kiválasztani. Sajnálom, hogy az idei karácsony előtt már a szakítás szélére sodródtunk, és végül meg is kellett lépnem.
A rossz gyerekkora miatt maradt benne egy tüske, hogy ő nem fontos még a szüleinek sem. A jelenben pedig neked sem fontos, ennyit sem vagy képes megtenni... Azt nem értem ilyenkor, hogyha feledékeny is vagy, akkor mi a francért nem állítasz be legalább a telefondodon egy értesítést a naptárba, gondolom egész nap tudod nyomkodni alapvetően. Főleg, hogy pontosan tudod, hogy ez neki nagyon is számít. Ez nem lett volna valami hú de nagy művelet, bezzeg az xbox a haverokkal az nagyon megy gondolom minden nyamvadt héten.
Amúgy meg az is gáz, hogy itt kérdezősködsz, hogy mit csinálj, biztos nagyon ismerheted a barátnődet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!