Elfelejtettem egy barátom szülinapját. Mit csináljak?
Múlt héten még fel is írtam magamnak, el ne felejtsem, hogy szombaton lesz. (Nagyon rossz vagyok dàtumok megjegyzésében, de ez nem mentség tudom) Aztán nem voltam itthon hétvégén, vele meg lassan egy hete nem beszéltem. A facebookot telefonon használom böngészőben, és ott nem szokta mutatni nekem valamiért a szülinapokat. Még a hírfolyamban sem hozta, hogy felköszöntötték. Most este valahogy eszembe jutott a 13-a. Borzasztóan szégyellem magam. Ma már nagyon kínos lenne írni neki, főleg hozzátenni, hogy utólag, vagy bocsi elfelejtettem. Mit csináljak?? Tegyek úgy mintha semmi nem történt volna, vagy mondjam meg az igazat?
N
Én költenék egy dalt, felhívnám telefonon, és beénekelném neki. Pl ilyesmit:
Boldog-boldog-boldog NEMSZÜLETÉSNAPOT!
Kívánom, hogy jövőre, egy új aggyal gazdagoooodjak és felköszöntselek a szülinapodooooon!
Persze jó hamisan és a végét hadarva, aztán bocsánatot kérnék, és elmondanám, hogy lyukas az agyam és remélem megbocsájt!
A jövőre tekintettel pedig állítsd be a telefonodban, hogy adott napon jelezzen. Akár már most is beállíthatod évente ismétlődőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!