Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem külföldi munkát kapott, fél év múlva már havi 2-3 millió forintos fizetéssel. Nos én egyfelől örülök, másfelől be vagyok szarcsizva. A gazdag kanok egy idő után a sztriptízbárban kötnek ki, ott bandáznak meló után. Mennyi okom van félni?
Igazából ő mát kinn is van 2 hete, hamarodan csatlakozom hozzá, külföldön fogunk lakni. Még nincs gyerekünk, friss házasok vagyunk. Eddig még nem volt nyoma dem hűtlenségnek, de jön a pénz, lesz gyerek, és hát minden gazdag kan nőkre szórja el a lóvét... Ezért nem hogy aggódok, de félek is.
Egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy az okos feleség tesz róla, hogy otthon menjen el a pénz, és akkor a férfinek anyagilag nem marad lehetősége nőzni. Nem tudom, én ilyenekre gondolni sem akarok.
*hamarosan
* dem = sem
Ha nagyon aggódsz, akkor hívd a 116-123-as telefonszámot! (Éjjel-nappal lelkisegély szolgálat.)
Ha bizalmas viszonyban vagy valamelyik rokonoddal - ez lehet a saját szüleid részéről nyújtott segítség vagy a férjed szülei... esetleg ott is lehet ötlet.
Egyébként meg tudom ajánlani a családsegítő szolgálatot (minden lakossági területhez tartozik egy ilyen központ.) A Magyar Máltai Szolgálatnál is szokott lenni ilyen lehetőség Budapesten.
Bízzál benne, hogy valamiképpen meg fog oldódni ez a probléma!
Kicsit fura a megfogalmazás, de ettől függetlenül felesleges aggódni.
2 hét nem a világvége és elvileg nemsokára te is mész utána.
Szerintem egy okos feleség pontosan tudja, hogy mivel tartsa maga mellett a férjét... :,D
Amellett, hogy szerintem is pasi írta ki a kérdést, és full kamu, én azért komolyan is válaszolnék.
Ha a pasi megbízható, akkor tökmindegy, hogy havi 200 ezret vagy 200 milliót hoz haza (most csak a referencia kedvéért :D ), nem a pénzen fog múlni a hűsége. Ugyanúgy elverheti a minimálbért is szriptízbárban (vagy inkább kocsmában és útszéli prostikra, de érted), mint Lölö teljes vagyonát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!