Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan dolog a szülõkkel és testvérekkel való 5 napos külföldi nyaralás?
Akkor a barátok nem barátok, hanem irigyek... Nekem is van olyan barátnőm, aki nálam sokkal-sokkal jobban áll anyagilag, de eszemben sincs kritizálni, hol és mennyiért nyaral. Vele örülök, ha jól érzi magát!
A párod meg más kérdés, bár nem tudom, hogy ő az anyagi részét nehezményezi-e, vagy azt, hogy nélküle (is) mész nyaralni. Ezt nektek kellene megbeszélnetek.
"megszólnak"
Kik? Ne foglalkozz velük. Kit érdekel? És mégis mi közük hozzá?
Mindent fogóval kell kihúzni belőled?
Szóval a párod azèrt, mert elkészült a családoddal, a barátok is ezèrt?
Vagy ők meg azèrt, mert "olcsóbb" nyaralásra mentek?
A családod mellett a pároddal is elmèsz nyaralni?
Ezt nem tudom érteni.Szval ha elmentünk nyaralni senki nem szól meg.Egyszerűen belügy.Senkinek semmi köze hozzá.Persze ehhez kell egy olyan baráti közeg aki nincs elpofátlanodva.Mi egy kicsit driszketebben éljük az életünket,amit a rokonok barátok tiszteletben tartanak,es mi is az övékét.
Meg is lepődnék,ha valaki számonkérni merészelne ilyesmut!
Tul sokat kiadtok magatokból sztem.Ami nem helyes.Kellenek a barátok,de nem az okoskodók,akik beleszólnak az életetekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!