Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan, ha valaki megöleli az ellenkező nemű barátait?
Egy másik kérdésre adott válaszok kapcsán merült fel.
Tehát ha valakinek van párja, és találkozáskor és/vagy búcsúzáskor öleléssel köszön el egy ellenkező nemű baráttól, valóban sokakban vált ki féltékenységet, ill a bizalom megerendülését?
Mivel nem úgy nőttem fel és sajnos nincsenek is barátaim, se baráti köröm ezáltal. Illetve barátnőm is alig volt, egyrészt számomra zavaró lenne. Hiába, hogy ő ebbe nőtt bele. Amúgy se hiszek úgy a fiú-lány barátságban. Mert legtöbbször úgy is többet akar az egyik mint a másik.
Plusz, nagyon kicsi az önbizalmam, nem is érteném meg, hogy az adott lány miért választott engem, hogy mit tud bennem szeretni.
De ezzel szembe meg ott áll a másik helyzet: nagyon sok lány/nő hisztériázik azon, hogy ha a párja a saját lány barátait ölelgetni, mert sokszor ők se fogadják el a helyzetet.
Én nem szoktam csak úgy olelkezni. Nem ölelgetem a haverjaimat se sem a haverok nőjét.
Miért kellene olelkezni ???
Ölelés és ölelés között is vanak különbségek.És ennek egy idő után látható jelei.
Ha a társaság minden tagjától öleléssel búcsúzik,nincs abban semmi,az màr kellemetlenül érintene,ha van egy legjobb női barátja,de csak mert nem hiszek az ilyen nő-férfi barátságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!