Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom legjobb barátja ellenkező nemű?
Majdnem egy éve vannak jóban, szaktársak. A lánynak is van barátja, de nagyon sokat beszélnek, és sok időt töltenek együtt, bár ketten nem járnak sehova. Emiatt már sokat vitáztunk, én féltékeny voltam. Az üzenetek között nem láttam olyat ami konkrét kavarásra utalt, és már ezzel a legjobb baráttal is beszéltem a dologról. Én viszont mégis nagyon féltékeny vagyok.
20/L
Párom 23 /f barátja 23/l
Hisztizz csak tovább, majd kidob a csávó. És annak semmi köze nem lesz a csajhoz.
Ha nem tudod elfogadni, semmi baj, szakíts a csávóval.
nekem is van legjobb lány barátom (férfiból szintén)
testvéremként szeretem, ismerkedési fázisban már jelzem az adott lánynak, hogy ő van, hogy aki nem tud ezzel együtt élni, akkor azzal nem egymást keressük
szerintem nincs ezzel gond, de persze a másik oldalról ezt sokaknak nehéz elfogadnia
Mi 3 eve vagyunk egyutt, párom azt mondta még mielőtt megismerte, azt hajtogatta folyton, hogy fiú-lány barátság nem létezik.
Így hogy néha én is beszélek a lánnyal, jobb, de korábban szakítani akartam emiatt. Aztán úgy döntöttem, hiszti nélkül adok ennek még egy kis időt, és meglátom, el tudom e fogadni.
Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, de nem folyamatosan beszélek velük. Persze mindenki más.
"Persze mindenki más."
Igen. Például vannak embereknek akik kivágtak volna már a hisztik és a magánbeszélgetések olvasása miatt.
Igen, normális.
A te viselkedésed és bizalmatlanságod viszont egyáltalán nem az.
jobb félni mint p0fára esni..
foglalkozzon veled..
"Az üzenetek között nem láttam olyat ami konkrét kavarásra utalt"
Mivan, te komolyan megnézed az üzeneteiket?:D Ez szánalmas és undorító.
7 éve egy fiú a legjobb barátom... soha nem volt közöttünk semmi, egy csók sem, az ölébe sem ültem soha, nem kacérkodtam vele úgy, mint nő a férfivel, bármilyen mocskosul elképzelhetetlen is. És van ugyanígy szaktársam is (szintén fiú, mondjuk itt nem nagyon lehet mást találni lol), vele is 1 éve jóban vagyunk, a szakos dolgokat együtt vitatjuk meg, együtt ebédelünk még pár barátunkkal, neki is van barátnője, nekem nemrég lett párom.
Egyrészt, az az ember, aki nem tud határvonalat húzni a barátság és a párkapcsolat között, hanem vannak neki ilyen "lefeküdtünk" kategóriás barátai, első ránézésre is defektes. Normális ember nem barátkozik azzal, akit megdugott, ez az egyik.
A másik, hogy ha a párom hisztizne meg féltékenykedne a fiú barátomra, kiröhögném a fenébe. Csak nem gondolja, hogy idejön és szétkúr egy 7 éves barátságot?:D A korábbi kapcsolatomnak emiatt lett vége, szerencsére a mostani srác értelmes és egész jól összehaverkodtak a sráccal (én is a lánnyal).
Ne hisztizz, ne féltékenykedj, hanem szállj kicsit magadba. Mert egy ilyen helyzetben a "bros over hoes" lép érvénybe. Akkor is, ha az a bro valójában sis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!