Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom legjobb barátja ellenkező nemű?
Majdnem egy éve vannak jóban, szaktársak. A lánynak is van barátja, de nagyon sokat beszélnek, és sok időt töltenek együtt, bár ketten nem járnak sehova. Emiatt már sokat vitáztunk, én féltékeny voltam. Az üzenetek között nem láttam olyat ami konkrét kavarásra utalt, és már ezzel a legjobb baráttal is beszéltem a dologról. Én viszont mégis nagyon féltékeny vagyok.
20/L
Párom 23 /f barátja 23/l
Teljesen. Egyik legjobb barátom fiú. Semmi nincs köztünk, nem is volt, nem is lesz.
Meg most komolyan mi a jó égre vagy féltékeny? Nem csinálnak semmit, nem mennek kettesben sehová, áttúrtad az üzeneteit és nem találtál semmit, szegény csajt is zaklattad már. Nyugodj le szépen, mert nem lesz hosszú életű a kapcsolatod.
Éljen a sok álszent gyakoris, akik szerint minden belefér, és aki nem ért egyet, az csak hisztizik...
Nem, nekem sem tetszene, kurwára nem. Volt már ilyenben részem, nem viseltem el.
Nekem is voltak fiú barátaim. Kivétel nélkül mindegyik tett célzást, hogy jó lenne ez, meg az...
Na, én nem hiszek férfi-nő barátságban, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!