Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a párotok bevallaná, hogy vonzódik a
legjobb (ellenkező nemű) barátjához?
A lehető legjobban döntöttél.
2018. máj. 12. 12:57
2018. máj. 12. 12:59
Jol tetted a szakitast. Az ilyesmit szerintem max akkor vallja be az ember, ha mar o se tudja, meddig bir ellenallni es inkabb felkesziti a masikat, vagy titokban a belergyezesere vagyik, hogy jol van, menjel, egy alkalom belefer... Normalis dolog kapcsolatban is masokhoz vonzodni, de szerintem ez nem olyan tema, amit a masik orrara kell kotni, normalis esetben nem okoz problemat, hogy vonzonak talalsz masokat, attol meg nem kell veluk lefekudni.
2018. máj. 12. 12:59
Nem lepne meg. A legjobb barátnője anno nagyon tetszett neki, csak nem jöttek össze. Ettől függelenül engem szeret, úgyhogy engem ez nem zavar.
2018. máj. 12. 13:00
Én is szakítottam volna, hiszen a fentiek fényében, folyton ott lebegne felettem az, hogy vajon bírja-e, ha igen meddig. Nem beszélve arról, hogy ha erősen vonzódik máshoz és még időt is töltenek együtt, akkor mi értelme van a velem való kapcsolatnak. Szóval elküldeném, hogy most már nem kell küzdenie..
2018. máj. 12. 13:02
Eleve nem lenne olyan párom, akinek van "legjobb ellenkező nemű barátja". De ha mégis, legkésőbb az általad vázolt helyzetben én is kidobnám.
2018. máj. 12. 13:03
Ilyen kijelentés után menjen a francba, de komolyan, mégis mire számít veled kapcsolatban? :D
2018. máj. 12. 13:03
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy látom mások is hasonló véleményen vannak.
Nem is értem, mit gondolt, majd kivárom amíg kellően összemelegednek és lapátra kerülök? Sosem féltékenykedtem a lányra de eddig nem is volt szó róla, hogy lefeküdne vele..
Nyilván, ha van eszed, így döntesz, normális férfi ilyenket nem csinál, ha téged komolyan vesz..
Gondolom még tízen évesek vagytok vagy nem tudom, de a fenti elég gáz. Az ember megtanulja idővel a határokat barátságban meg szerelemben.
2018. máj. 12. 13:29
"De még engem szeret úgyhogy ne akadjak ki, küzdeni fog a vágyai ellen amíg bele nem szeret a csajba" ?????? Jézusom, ez komoly?? Hogy lehet ilyen hatalmas marhaságot mondani? Jól döntöttél, hidd el, hogy boldogabb leszel egy ilyen ember nélkül.
Én mit tennék ebben a helyzetben? Az alábbi közlés után adtam volna egy lágy, szeretetteljes pofont aztán kivágtam volna, mint azt a bizonyos macskát.
2018. máj. 12. 13:38
Kapcsolódó kérdések: