Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hízik meg az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízik meg az ember lánya szakítás után ?

Figyelt kérdés

Szakítás után (én szakítottam) megkönnyebbültem es éreztem hogy milyen békés az élet, megnyugodtam.

Persze első pár hónap nehéz volt, voltak elvonási tünetek, de tudtam ez a jó út.

Utána kezdtem jóízűeket enni, ami nagyon jólesett de sajnos extrém hízékony vagyok.

Most ott tartok, 1 évvel a szakítás után hogy túlsúlyom van elég sok.

Miért nem bírom megállni hogy ne egyek csokit? Miert nem találom meg a motivációt magamban, hogy tetszedjek? Nem értem, de valahogy nem érdekel már hogy a pasik mit gondolnak es tetszeni se akarok, csak magamnak. De így nehéz lesz lefogyni.

Nem eszem sokat, csak az amit eszek az a kevés kalóriadús. (40 gramm csoki egy nap, 8-12 lekváros keksz, 2 barna zsemle a fő kalória, üdítőket nem iszom egyáltalán csak ásványvizet es cukormentes szörpöt)

febr. 17. 06:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Akarat kérdése.
febr. 17. 06:50
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Mert eljutottál oda, hogy már k*rva régóta nem az a kérdés, hogy én tetszek e egy pasinak, hanem az, hogy neked tetszik e a pasi! Majd amikor már TÉGED zavar, akkor fogsz lefogyni
febr. 17. 07:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Van benne valami 2 es
febr. 17. 07:08
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Volt a társaságban egy lány. Hétvégente este mindig megevett egy pizzát meg egy 2 literes kólát hozzá.

Ő sem evett sokat, csak kalóriadúsat...

Borzasztóan kövér volt.

Az egész kérdésed maga a magyarátat, de persze a végén ott van, hogy te nem is eszel sokat.

febr. 17. 07:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a valódi lelki sebeket mégsem tudtad feldolgozni, csak elhitetted magaddal?
febr. 17. 07:54
 6/14 anonim ***** válasza:
20%

Az emberek azért híznak el, mert túl sokat zabálnak és keveset mozognak.

Ha egy dagadt disznó lettél az azért van, mert túl sokat zabálsz.

Nem kell hazudozni meg áltatni magad, ez az egyetlen oka.

Ha nem akarsz egy elhízott tehén lenni, akkor fejezd be a zabálást.

Nincs benned semmi önbecsülés, azért vagy ilyen igénytelen.

febr. 17. 08:03
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

“Az emberek azért híznak el, mert túl sokat zabálnak és keveset mozognak.”

Én vékony nőként mondom, és tudományos cikkekre alapozva, hogy ez nem igaz. Nagyban közrejátszik a genetika is, olvass csak utána. Én világ életemben 48-50 kg voltam, pedig nem salátán élek, eszek pizzát, gyorskaját, sütiket, bármit és kb. 2-3 óránként eszek, mégis stabilan tartom ezt a súlyt, nem tudok hízni. De pl. nővérem kevesebbet eszik, mint én, mégis sokkal masszívabb termet, és ez már ovis korunkban is így volt. Te is biztos ismersz embereket, akik kizabálhatják a hűtőt, mégsem híznak semmit meg olyat is, aki csak ránéz egy szelet sütire és hízik 2 kg-t :D

febr. 17. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz benne van az általad leírtakban:

"Utána kezdtem jóízűeket enni, ami nagyon jólesett de sajnos extrém hízékony vagyok."

Az, hogy miért nem tudtál ennek gátat szabni, az már más kérdés, itt bőven lehetnek lelki eredetű indokok. Lehet, hogy félsz újra kapcsolatba kerülni és inkább így képezel egy védőhájat magad köré? Minden lehet. Az biztos, hogy egészséges táplálkozással és mozgással tudsz lefogyni. A lelki okok kiderítésében meg jó lenne pszichológus segítségét kérni.

febr. 17. 09:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Egészségesen táplálkozom most is, csak túllépem a kalóriakeretet
febr. 17. 10:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az már sajnos nem egészséges, hiszen ha 2000 Kcal helyett 2500-at eszel, akkor túletted magad, amire a szervezet raktározással válaszol.
febr. 17. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!