Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal akivel 3 éve éve együtt voltunk és együtt is laktunk, de azóta állandóan zaklat hogy beszéljük meg, béküljünk ki stb... Miért csinálja ezt?
A lényeg hogy bele kényelmesedett a kapcsolatba, hiába mondtam hogy valamit tenni kéne nem reagált, én pedig meguntam ezt...
Ha egyszer valaminek véget vetek akkor annak vége, és nem értem hogy miért nem tudja büszkén viselni a szakítást,miert nem mondja azt hogy ha nem akkor nem és kész
Mert sokkal értékesebbnek látja az ember azt, ami nem az övé. Míg úgymond az övé voltál nem becsült, nem értékelt annyira, hogy tegyen érted/értetek. Most meg persze sír a szája. Nekem is volt egy zaklató exem. Mi 2.5 évig voltunk együtt és már 8 éve, hogy vége a kapcsolatnak. Nagyon gyerek szerelem volt. Ő pedig egy barom, így visszagondolva. Mindennel baja volt, ami én voltam.. a külsőm, a természetem, a baráti köröm. Durván önbizalomhiányom lett mellette. De kiderült, hogy agyba főbe megcsal, így végre lett elég erőm kidobni őt. Na utána jött a feketeleves. Állandóan hívogatott, rejtett számokról, odamászkált a házunkhoz üvöltözni meg bömböltetni a zenét. Mikor megtudta, hogy összejöttem valakivel elment hozzá és könyörgött, hogy adjon vissza neki, mintha ez így működne. Nagyon sokat koslatott utánam konkrétan éveken keresztül. Mostmár kb 1 éve nem próbált kontaktálni velem, hála a jó égnek. Viszont iszonyat durva, hogy mi mindent megtett “szeretlek” címszó alatt. Remélem a te volt párod hamar elfogadja a szitut és sikerül mindkettőtöknek továbblépni.
Szintén 26/n ☺️
Hány naponta írogat?
Volt lezáró beszélgetés?
Esetleg egyszer elmondhatná amit akar.
Utána no contact.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!