Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már mert párod állandóan beteg volt?
És ez már az egész párkapcsolatra is kihatott?
Tehát egyszerűen szó szerint folyamatosan van valami betegsége vagy fájdalma, ami komoly orvosi kezeléshez kevés( mert az többszöri vizsgálat után közlik hogy semmi komoly dolog, szedjen aszpirint) de ahhoz bőven elég hogy az ő napjait és hangulatát tönkretegye, és ezzel néhány év alatt a párjáét is.
Tehát sorozatban egymás után hosszú évek óta: egyik nap fejfájás, másnap hasfájás, hátfájás, derékfájás, rossz közérzet, itt szúr, ott szúr, így puffad, úgy puffad, most émelyeg, egy óra múlva hányingere van...és nincs vége... évek óta. :-(
Nem lehet programokra menni, igazából már nem lehet semmit csinálni mert soha nincs jó közérzete gyakorlatilag.
Velem szakítottak már emiatt. Hányinger, hányás, folyamatos szúró fájdalom, amitől sétálni is alig tudtam. Persze, belém akarták beszélni hogy mentális bajom van, exemnek elege lett. Majd kiderült, hogy szimplán ételallergiám van, csak mivel nem fostam végig a fél világot, 3 év alatt nem jöttek rá.
Jelentem, 5 éve semmi bajom, és boldog pátkapcsolatban élek, ő összejött velem úgy is, hogy tudta, hogy nem vagyok teljesen jól, és végig segített. Többre is becsülöm, mint eddig bárkit.
A te helyzetedet neked kell megítélni. Én nem gondolnék annyira radikális dologra, hogy pusztán mentálisan teszi tönkre magát. Saját példából kiindulva egyértelmű, mit javaslok: allergia teszt, gasztroenterológus. De mindenkinek az esete más, viszont ha valóban csak ilyen bagatell dolog van a háttérben, szerintem vétek felszámolni egy kapcsolatot.
Én is egy ételallergia tesztet vagy egy lisztérzékenység-vizsgálatot ajánlanék. Ezek a legkülönbbfélébb tüneteket tudják produkálni.
Egyébként nem szakítottam, és nem is szakítanék senkivel mert beteg.
Persze ehhez kell az ő együttműködése is. Vizsgálatok, életmódok kipróbálása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!