Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja szakítottam a barátnőmmel mert már állandóan mindenen IS veszekedtünk, viszont újabban úgy érzem, hogy hiba volt. Lehet, hogy csak az egyedüllét miatt vagy még mindig szeretem?
Sziasztok!
Tömören fentebb olvasható, tipikus szakítási sztori, viszont most, hogy eltelt több idő mintha átértékelném a dolgokat és azok amik miatt akkor szakítottunk most nem is tűnik akkor dolognak. Én mondtam ki, hogy vége és azonnal megszakítottam minden kapcsolatot vele, nem a legfelnőttebb döntéseim közé tartozott de így tartottam a legkönnyebbnek a lezárást. Mostanában össze-összefutunk az edzőteremben és a barátok is mesélik, hogy látták itt-ott. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem értem saját magam mikor én akartam, hogy legyen vége. Azóta próbáltam randizni de nem éreztem senkinél semmit. Van, hogy nem alszok napokig mostanában. Felnőtt létemre teljesen tanácstalan vagyok. 2.5 évet voltunk együtt.
26/F
Végül mi lett a love story vége ?
Mert én is hasonló helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!