Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel pár hete szakítottál exeddel, neked azóta már van új kapcsolat, viszont állandóan az exedbe "botlassz" ahova mész. Mit szólnál hozzá?
Azt hinnéd szándékossan csinálja? Nem érdekelne? Ideges lennél?
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az ex szándékosan csinálja.
2 hét alatt 4szer futottunk össze.
Ha nem szándékos akkor mi lenne róla a véleményed? Hogy éreznéd magad tőle?
szerintem nagyon előre szaladtál.
lépjünk vissza szépen oda,hogy pár hete szakítottál,mondjuk 3 hete és kemény 1 hétig voltál singli elvileg mert már 2 hete kapcsolatban vagy.
ha gondolod mesélj erről,ez érdekes.
a másik nyavalyád az uncsi és nem érdekel.
Nyilván direkt csinálja.
Hacsak nem egy zsákfaluban éltek, nm létezik, hogy "véletlenül" ennyiszer összefuttok.
Azért az hogy a két hét alatt 4x az nem jelenti azt hogy folyton követ. Én majdnem minden nap összefutok vele, pedig nem falun élünk. Ha várom a buszt, gyakran elmegy mellettem kocsival, vagy akár az utcán is sokszor szembejön. Ettől még nem követjük egymást :-D
Különösebben nem érdekel amúgy sem, elmúlt ami köztünk volt, ugyanúgy nézek rá mint a másik 500 emberre aki nap mint nap szembejön velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!