Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után az exem meg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után az exem meg van sértődve , arrogáns ,ideges , haragszik, a családjával és a munkahelyen és agresszív és nem lehet hozza szólni ! Miért van ez ?

Figyelt kérdés
Borzalmasan viselkedik , meg van sértődve , mindenkivel bunkon beszél , ha én írok neki valami miatt (cuccaim ott vannak , az volt a levelezési címem stb ) akkor csak dühösen vissza ír hogy a krva életbe mit akarsz , vagy azt hogy ne keress Hagyj békén ! Semmit nem lehet megbeszélni vele pedig több mint két hete szakított velem, mert szerinte nem működik ez a kapcsolat, és azóta pl.: azt nem sikerült megbeszélni , hogy a ruhàim elhozzam !miert viselkedik így ?mit tehetek ebben a helyzetben ?volt már valaki hasonlóképp ? N31
2023. ápr. 12. 13:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Minél hamarabb hozd el a ruháid, aztán nem kell vele foglalkoznod.
2023. ápr. 12. 13:55
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Lecserélte a zárat vagy be tudsz menni a cuccaidért?

Szüleiddel vagy barátokkal jelenj meg nála pl holnap este, előre írj neki, mikor fogsz menni. Aztán felejtsd el, többet nem kell keresni.

Hülye agresszív fsz.

Egyedül ne menj oda! Ha esetleg balhézik, hívj rendőrt, majd ők segítenek, hogy el tudj költözni, ne aggódj...

2023. ápr. 12. 13:55
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

Amikor szakítottál vele, akkor kellett volna elhoznod minden cuccodat.

Teljesen természetes, hogy nem akar veled utána kommunikálni.

2023. ápr. 12. 13:58
 4/27 A kérdező kommentje:

Kedves hármas ☺️

Ő szakított velem,úgy, hogy én kint voltam külföldön !

Ha nem értesz valamit akkor előtte kérdezz 🙂

2023. ápr. 12. 14:08
 5/27 A kérdező kommentje:

1,2 köszönöm !

Kulcs is ott van nála, mert külföldön voltam,oda nem vittem magammal !

Jó ötlet , megpróbálom rá szedni a családot hogy menjünk, egyszerűen nem értem ezt az embert😞

2023. ápr. 12. 14:09
 6/27 anonim ***** válasza:
Vigyázz magadra!!
2023. ápr. 12. 14:18
 7/27 anonim ***** válasza:
81%

Dettó mint az én exem..ugyanez volt , nem akart kommunikálni , nekem is ott voltak a cuccaim , annyit sikerült elérni, hogy legalább a ruháim elküldte futárral ,de minden másom ott van

Hiába írom neki, hogy mit hogy szeretnek, ő is csak azt hajtja hogy hagyjam békén , ne keressem !

Nem tudom milyen férfiak,de szégyen ahogy velünk nőkkel bánnak !!!!!!

2023. ápr. 12. 14:24
 8/27 anonim ***** válasza:
22%

Mert már ott az új nő, gondolom azért ilyen parasztok veletek, lányok... nehogy bemenjetek.

Legjobb védekezés a támadás.

2023. ápr. 12. 14:32
 9/27 anonim ***** válasza:
0%

Nyolcas te igazán tudod hogyan kell két megalázott nőbe mèg egyet bele rúgni , taps , csak gratulálni tudok !

Az meg sem fordult az üres kis fejedben , hogy alapból ilyen parasztok (bocs csajok) és jobb hogy ezek a lányok megszabadultak tőlük ?

2023. ápr. 12. 14:48
 10/27 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 9-es!

Ez nem belerúgás. A hölgyek nem tudják, mivel érdemelték ki ezt a paraszt bánásmódot az úriemberektől. Hát ezzel, hogy jellemtelen gyáva férgek. Könnyebb parasztul viselkedni velük mint az igazat bevallani.

Sehol sem írtam olyat, hogy de kár, hogy szakítottak velük ezek a hapsik, de klassz lett volna velük tovább. Vagy olvastál valahol ilyet a 1,5 soromból? Az okos kis fejeddel, szívem?

2023. ápr. 12. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!