Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után az exem meg van sértődve , arrogáns ,ideges , haragszik, a családjával és a munkahelyen és agresszív és nem lehet hozza szólni ! Miért van ez ?
Vegyél neki te ha ilyen okos vagy !
Majd lenyugszik és keresni fog!
Most meg van sértődve , nekem is így volt az egyik volt barátommal !
És kb ugyanez volt a gond,csak nem sima cigi …
Aztán mikor lenyugodott , akkor mintha mi sem történt volna elkezdett írni hívni , én persze semmire sem reagáltam aztán két hét után megunta !
Ha így alakulna nálad is ,és a tapasztalat azt mutatja hogy így fog alakulni , akkor én a helyedben nem mennék vissza hozzà!
18-ra:
Értem, hogy ebben nem tudtatok kompromisszumra jutni, de ez tipikusan olyan dolog, amit kulturáltan meg lehetne beszélni. Hogy ő bent akar cigizni, te meg ezt nem bírod elviselni. Hogy így nem tudtok együtt élni, és el kell búcsúznotok egymástól.
Mondjuk, ha a cigizős fél (most mindegy, hogy ő a nő vagy a férfi) szereti a párját, akkor kimegy az erkélyre. Én még olyan párt is ismerek, ahol mindkét fél cigizik, de mégis kimennek az erkélyre, mert nem akarják telebüdösíteni a lakásukat (plusz a gyerek miatt is). Szóval olyan nagyon nem lehettél neki fontos.
A másik, amit viszont tényleg nem értek, hogy éjjel kettőkor ill. négykor miért nem aludt a párod? Esetleg mostanában van valami olyan gondja, amitől aludni sem tud, felébred és idegességét cigivel vezeti le? Mert akkor viszont azzal kellett volna foglalkozni, hogy miért ilyen feszült, és miben tudnál segíteni neki.
De mindegy, ez most már halott ügy.
Valami gondja biztos volt , mert így nem viselkedik egy normális ember !
Abszolút megoldható gond lenne, itt a csávónak valami más problémája (is) lehetett,ami miatt így viselkedett !
Vagy alapból is ilyen ?
Amúgy az nem szeretet kérdése , hogy én nem cigizek bent ha a párom ezt nem viseli el,hanem kultúra, ennek semmi köze a szeretethez !
Ő valami önző f@sz lehet,aki Kakil arra, hogy mit kéne vagy mit nem , induljunk ki abból , hogy a csaj ott élt nála,és konkrétan azt sem akarja megbeszélni , hogy mi legyen a holmijával mert meg van sértődve és duzzog a kisbaba !
Kedves ember lehet, szimpatikus !
Ja nem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!