Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után az exem meg van sértődve , arrogáns ,ideges , haragszik, a családjával és a munkahelyen és agresszív és nem lehet hozza szólni ! Miért van ez ?
Ok, ismered a fiukat?
Tudod hogy másik nő miatt hagytak el őket ?
Nem !!!!
Fogalmad sincs !!!!!
Akkor miért irsz ilyet ??
Nincs elég bajuk szegényeknek ???
Minden szavad igaz hogy milyen gyáva férgek stb , de egy percre nem gondolsz bele , hogy nekik ez most hogy esik !
Mert fingod nincs róla , hogy mi történt !!!Szerinted ez lehet ! Inkább tartottad volna meg a véleményed !
Neked van fogalmad? Hogy mi történt? Hogy tuti nem ez?
Mert szerinted miért nem reagálnak az üzeneteikre és miért nem tudnak bejutni a ruháikért? Mi más oka lehet, szerinted?
Érdekes, nem ők zokognak itt, csak te.
12
Igaza van a 11-nek
Nincs elég bajunk ?
Miért kell ilyet írni ?
Lehet, hogy ez van, de tényleg nem kellene ezt írni ,rosszul esik !😏
Hát akkor sírdogáljatok, kislányok, ha rosszul esik. Magatoktól nem jutott ez eszetekbe...?
Nekem mondjuk mindegy, de kb egyértelmű.
Minden esetre kitartást, sok sikert a cuccaitok visszaszerzéséhez!
És ez miből ilyen egyértelmű neked ?
Itt nem annyirol van szó, hogy nem válaszol,hanem hogy bunkó agresszív a szakítás óta , káromkodik es ki van fordulva magából !
Én legalábbis ezt írtam ki !
Egy boldog szerelmes férfi nem ilyen!
Félre ne értsd , én felőlem lehet neki 2 is, de akkor miért haragszik rám es bunkó velem ?
Nem mondtam hogy nem enged be , hanem semmire sem reagál !
Cigizik , én nem, és állandóan bent cigizett a végén már éjjel is
Sok vita volt emiatt mert én eleinte kedvesen, a végén már eléggé erőteljesen rá szóltam hogy ne,főleg éjjel ne ! nagyon nek tetszett neki, mert ő nem gyerek ne szóljak rá főleg ne bunkon!
Utolsó éjjel is kettőkor cigizett arra ébredtem , megint rá szóltam
Eldobta mérgesen és kiszellöztetett
Utana ugy 4 körül arra keltem hogy megint cigizik
Mindezt úgy hogy ötkor keltem mert mentem ki kiküldetésbe Salzburgba!
Na akkor megint erélyesen rá szóltam elkezdett kiabálni , reggel úgy jottem el hozzam sem szólt , és másnap délután próbáltam higgadtan írni neki, ő akkor leírta hogy már rendesen szorongott ha cigizett mert én hisztizni fogok érte és elég volt betelt a pohár és azóta bármit írok vagy azt írja hogy hagyjam békén ne írjak vagy hogy mi van már a krva életbe
Én hazajöttem a régi lakásba, a tesómékhoz, mindenem ott van
Hát ennyi nagyjából !
Nyilván én sem szóltam kedvesen de nem dohányzom , van erkély , csináltam neki tok szép kis sarkot ahol cigizni lehet ,de ő sosem ment ki hanem bent cigizett és ebből csak a vita volt főleg az utóbbi időben mióta átköltöztünk egy egy szobás lakásba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!