Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után az exem meg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után az exem meg van sértődve , arrogáns ,ideges , haragszik, a családjával és a munkahelyen és agresszív és nem lehet hozza szólni ! Miért van ez ?

Figyelt kérdés
Borzalmasan viselkedik , meg van sértődve , mindenkivel bunkon beszél , ha én írok neki valami miatt (cuccaim ott vannak , az volt a levelezési címem stb ) akkor csak dühösen vissza ír hogy a krva életbe mit akarsz , vagy azt hogy ne keress Hagyj békén ! Semmit nem lehet megbeszélni vele pedig több mint két hete szakított velem, mert szerinte nem működik ez a kapcsolat, és azóta pl.: azt nem sikerült megbeszélni , hogy a ruhàim elhozzam !miert viselkedik így ?mit tehetek ebben a helyzetben ?volt már valaki hasonlóképp ? N31
2023. ápr. 12. 13:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%

Ok, ismered a fiukat?

Tudod hogy másik nő miatt hagytak el őket ?

Nem !!!!

Fogalmad sincs !!!!!

Akkor miért irsz ilyet ??

Nincs elég bajuk szegényeknek ???

Minden szavad igaz hogy milyen gyáva férgek stb , de egy percre nem gondolsz bele , hogy nekik ez most hogy esik !

Mert fingod nincs róla , hogy mi történt !!!Szerinted ez lehet ! Inkább tartottad volna meg a véleményed !

2023. ápr. 12. 15:01
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

Neked van fogalmad? Hogy mi történt? Hogy tuti nem ez?

Mert szerinted miért nem reagálnak az üzeneteikre és miért nem tudnak bejutni a ruháikért? Mi más oka lehet, szerinted?

Érdekes, nem ők zokognak itt, csak te.

2023. ápr. 12. 15:05
 13/27 A kérdező kommentje:

12

Igaza van a 11-nek

Nincs elég bajunk ?

Miért kell ilyet írni ?

Lehet, hogy ez van, de tényleg nem kellene ezt írni ,rosszul esik !😏

2023. ápr. 12. 15:16
 14/27 anonim ***** válasza:
48%

Hát akkor sírdogáljatok, kislányok, ha rosszul esik. Magatoktól nem jutott ez eszetekbe...?

Nekem mondjuk mindegy, de kb egyértelmű.

Minden esetre kitartást, sok sikert a cuccaitok visszaszerzéséhez!

2023. ápr. 12. 15:25
 15/27 A kérdező kommentje:

És ez miből ilyen egyértelmű neked ?

Itt nem annyirol van szó, hogy nem válaszol,hanem hogy bunkó agresszív a szakítás óta , káromkodik es ki van fordulva magából !

Én legalábbis ezt írtam ki !

Egy boldog szerelmes férfi nem ilyen!

Félre ne értsd , én felőlem lehet neki 2 is, de akkor miért haragszik rám es bunkó velem ?

2023. ápr. 12. 15:44
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Nem a bunkóság a kulcs, hanem hogy nem enged be.
2023. ápr. 12. 15:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Amugy miert szakitott veled?
2023. ápr. 12. 15:46
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy nem enged be , hanem semmire sem reagál !

Cigizik , én nem, és állandóan bent cigizett a végén már éjjel is

Sok vita volt emiatt mert én eleinte kedvesen, a végén már eléggé erőteljesen rá szóltam hogy ne,főleg éjjel ne ! nagyon nek tetszett neki, mert ő nem gyerek ne szóljak rá főleg ne bunkon!

Utolsó éjjel is kettőkor cigizett arra ébredtem , megint rá szóltam

Eldobta mérgesen és kiszellöztetett

Utana ugy 4 körül arra keltem hogy megint cigizik

Mindezt úgy hogy ötkor keltem mert mentem ki kiküldetésbe Salzburgba!

Na akkor megint erélyesen rá szóltam elkezdett kiabálni , reggel úgy jottem el hozzam sem szólt , és másnap délután próbáltam higgadtan írni neki, ő akkor leírta hogy már rendesen szorongott ha cigizett mert én hisztizni fogok érte és elég volt betelt a pohár és azóta bármit írok vagy azt írja hogy hagyjam békén ne írjak vagy hogy mi van már a krva életbe

Én hazajöttem a régi lakásba, a tesómékhoz, mindenem ott van

Hát ennyi nagyjából !

Nyilván én sem szóltam kedvesen de nem dohányzom , van erkély , csináltam neki tok szép kis sarkot ahol cigizni lehet ,de ő sosem ment ki hanem bent cigizett és ebből csak a vita volt főleg az utóbbi időben mióta átköltöztünk egy egy szobás lakásba !

2023. ápr. 12. 16:47
 19/27 anonim ***** válasza:
46%
Nah, azért kizáró ok nálam a dohányzás.
2023. ápr. 12. 16:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Vegyél új ruhákat.
2023. ápr. 12. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!