Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hízik meg az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízik meg az ember lánya szakítás után ?

Figyelt kérdés

Szakítás után (én szakítottam) megkönnyebbültem es éreztem hogy milyen békés az élet, megnyugodtam.

Persze első pár hónap nehéz volt, voltak elvonási tünetek, de tudtam ez a jó út.

Utána kezdtem jóízűeket enni, ami nagyon jólesett de sajnos extrém hízékony vagyok.

Most ott tartok, 1 évvel a szakítás után hogy túlsúlyom van elég sok.

Miért nem bírom megállni hogy ne egyek csokit? Miert nem találom meg a motivációt magamban, hogy tetszedjek? Nem értem, de valahogy nem érdekel már hogy a pasik mit gondolnak es tetszeni se akarok, csak magamnak. De így nehéz lesz lefogyni.

Nem eszem sokat, csak az amit eszek az a kevés kalóriadús. (40 gramm csoki egy nap, 8-12 lekváros keksz, 2 barna zsemle a fő kalória, üdítőket nem iszom egyáltalán csak ásványvizet es cukormentes szörpöt)

febr. 17. 06:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Érzelemszabályozás és stresszkezelés gyors, egyszerű, ideiglenes módja az evés. Ki kéne dolgoznod más módszereket
febr. 17. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Pedig az ember lánya általában egy stabil kapcsolatban szokott hízni. :D
febr. 17. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:

#7 De, igaz.

A sok meg kevés evés mindig egyénre szabott.

Dagadt vagy? Túl sokat zabálsz.Ilyen qrva egyszerű.

Az ételeket ráadásul nem így mérjük, hogy "40 g csoki", hanem kalória alapján.

Minden embernek adott, hogy mennyit lehet ennie, ha súlyt akar tartani.

Ha ahhoz képes túl sokat zabál valaki, akkor hízni fog.Ha annál kevesebbet eszik, akkor meg fogyni.

Nem tudom milyen tudományos cikkeket olvasol te, ha ennyire durván vakon vagy, hogy még ezzel az alapvető tudásmorzsával sem vagy tisztában.

febr. 17. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Az étel örömöt ad, így vezeti le a feszkót.
febr. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!