Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a eltoltam a lavinákkal? Erőszakos voltam? Miért kell hallgatni ha probléma van,miért kell távolodni ilyenkor?
Sziasztok.Januárban jöttünk össze,messengeren beszéltünk.Elég mély dolgokba is belementünk lelkiekben.Őszinteség minden volt.Végül májusban találkoztunk.
Hetente vagy 2 hetente találkoztunk,akkor soha semmi gond nem volt köztünk,minden működött.Már közös célok,tervek is lassan előkerültek.Viszont néha elkezdtünk összekapni apróságokon messengeren ha nem voltunk együtt.Ami a lényeg,hogy olyankor kilêpett,és ott hagyott.Nem írt,nem válaszolt.Persze én lavinákat,és regényeket írtam,hogy beszéljünk a problémáról,ahogy eddig.Ő azt mondta minden rendben köztünk,nincs gond,és velem sem.De azt mondta többször,hogy elbizonytalanítom.Ez többször előfordult.Volt hogy azt mondta vége,hagyjam.Végül megbeszéltük de szerintem nem ahogy kellett volna.Nem tudtam mit kezdeni ezzel a hallgatással,nem találkoztam ilyenel még,hogy ez mit jelent,nem tudtam kezelni.Most egy hete ugyanez történt..hallgatás,én lavina regény,hogy hogy látom,beszéljük meg.Most is ez történt egy hete.Végül rám írt tegnap,hogy vége,nem én vagyok akit keresek,és sajnálja.El is utazott.Szóval kb egy hónapig működött jól.Miért kell hallgatni ha probléma van,miért kell távolodni ilyenkor?
Mert vannak ilyen emberek, akik képtelenek konfrontálódni, vagy felvállalni azt, ha hibáztak.
Ehelyett egyszerűbb számukra lelépni, rosszabb esetben ténylegesen magadra hagynak az egésszel, hogy Te őrlődj rajta...hidd el, jobb, hogy ezt most kiderült, ilyen emberrel hosszútávon nem működnétek jól együtt.
Ha annyira odalett volna érted, mindent megtett volna, hogy tisztázzátok a konfliktusokat.
Ezek szerint vagy jött más a képbe, vagy nem, és csak rájött, hogy nem akar tőled semmit.
Bár 10 hónap után kicsit fura ez a fajta lezárás.
És egyébként hogyhogy csak hetente vagy kéthetente találkoztatok?
Nyilván ez is benne lehet...
Talán fojtogató volt számára, ő gondolom sehogyan sem tud konfliktus kezelni, és számára ez sok lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!