Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon a eltoltam a lavinákkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a eltoltam a lavinákkal? Erőszakos voltam? Miért kell hallgatni ha probléma van,miért kell távolodni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Januárban jöttünk össze,messengeren beszéltünk.Elég mély dolgokba is belementünk lelkiekben.Őszinteség minden volt.Végül májusban találkoztunk.

Hetente vagy 2 hetente találkoztunk,akkor soha semmi gond nem volt köztünk,minden működött.Már közös célok,tervek is lassan előkerültek.Viszont néha elkezdtünk összekapni apróságokon messengeren ha nem voltunk együtt.Ami a lényeg,hogy olyankor kilêpett,és ott hagyott.Nem írt,nem válaszolt.Persze én lavinákat,és regényeket írtam,hogy beszéljünk a problémáról,ahogy eddig.Ő azt mondta minden rendben köztünk,nincs gond,és velem sem.De azt mondta többször,hogy elbizonytalanítom.Ez többször előfordult.Volt hogy azt mondta vége,hagyjam.Végül megbeszéltük de szerintem nem ahogy kellett volna.Nem tudtam mit kezdeni ezzel a hallgatással,nem találkoztam ilyenel még,hogy ez mit jelent,nem tudtam kezelni.Most egy hete ugyanez történt..hallgatás,én lavina regény,hogy hogy látom,beszéljük meg.Most is ez történt egy hete.Végül rám írt tegnap,hogy vége,nem én vagyok akit keresek,és sajnálja.El is utazott.Szóval kb egy hónapig működött jól.Miért kell hallgatni ha probléma van,miért kell távolodni ilyenkor?

2023. júl. 30. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak ilyen emberek, akik képtelenek konfrontálódni, vagy felvállalni azt, ha hibáztak.

Ehelyett egyszerűbb számukra lelépni, rosszabb esetben ténylegesen magadra hagynak az egésszel, hogy Te őrlődj rajta...hidd el, jobb, hogy ezt most kiderült, ilyen emberrel hosszútávon nem működnétek jól együtt.

Ha annyira odalett volna érted, mindent megtett volna, hogy tisztázzátok a konfliktusokat.

2023. júl. 30. 15:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Annyit mondott,hogy ő ha befordul vége..pff nem tudom az is mi..De igazad van konfrontálódni félt,azt észre vettem.Kérdeztem az okát a szakításnak,hogy én is tudjam,de nem akart belemenni,azt mondta ő nagyon sajnálja,de tévedett velünk kapcsolatban.Azt hitte engem keres,de mégsem.És hogy nem tehetek róla,ő tévedett
2023. júl. 30. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint vagy jött más a képbe, vagy nem, és csak rájött, hogy nem akar tőled semmit.

Bár 10 hónap után kicsit fura ez a fajta lezárás.

És egyébként hogyhogy csak hetente vagy kéthetente találkoztatok?

2023. júl. 30. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Lehet csak ki élte magát veled aztán vissza ment a másikhoz
2023. júl. 30. 15:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem 10 hónap.5 hónapig csak telefonon,és majusban találkoztunk először.
2023. júl. 30. 15:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert messze voltunk egymástól.Én Hollandiában,ő Németországban.Ezért csak májusban találkoztunk,meg én nem akartam még.Aztán átjöttem ide Németbe,mert már kêszültem ide rég,hogy közel legyek magyarhoz.És így is terveztük.Most hogy összejött,hogy fél órás útra lakunk egymástól pff
2023. júl. 30. 15:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiba,hogy regényeket írtam neki vajon,mikor nem válaszolt?Én már most teljesen ebben voltam hogy ezt unta meg.
2023. júl. 30. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ez is benne lehet...

Talán fojtogató volt számára, ő gondolom sehogyan sem tud konfliktus kezelni, és számára ez sok lehetett.

2023. júl. 30. 16:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Pff akkor jól eltoltam.
2023. júl. 30. 16:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna.Még abban sem reménykedhetem,hogy esetleg..kibéküljünk..mert előre hozta a nyaralását,tegnap megírta vége és el is utazott.Ő amit mondott az úgy is volt.Nincs visszaút.Határozott személyiség.Na mindegy talán akkor jobb is így.
2023. júl. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!