Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakított velem valójában? Hogyan dolgozzam fel a szakítást?
Elég hosszú lesz,de szeretném teljesen leírni a dolgokat.Volt egy pár hónapos kapcsolatom.
Az eleje nagyon jó volt,sokat találkozgattunk,moziba jártunk,virágok,csoki stb.Aztán kb.már mindennap találkoztunk.Habár a szakítás végén mondta,hogy ő úgy érezte,hogy az első találkozón már összejöttünk,de meg sem kérdezte tőlem,hogy szeretném-e.
Negyedik vagy ötödik találkozó után elmentünk hozzá,ahol azért elkezdődtek az izgalmas dolgok.Kedveltem a srácot,de mikor meglátta a szomszéd gyerekét és kijelentette,hogy szeretne tőlem gyereket,kicsit félreállt a szám.Nem csináltam belőle hisztit,hanem csititottam,hogy rá érünk ezzel még.
Majd segítettem a lakásában takarítani,ahol egy női papucsot találtam,miközben a srác egyedül élt.Próbáltam viccesre fogni,hogy biztos feljöttek a barátai,majd közölte,hogy ez az ex barátnőjének a papucsa,csak ő nem mozdítja el,mert nem tudja mit kezdjen ezzel az emlékkel.Elfordultam közben mert egy rúzsfoltos üveget is láttam,ott is jött a magyarázkodás.Próbáltam ezeket a dolgokat elengedni,de utána az exe ruháját kivette a szekrényből és mutogatta,hogy nem tudja mit kezdjen ezekkel.
Elég erősen elgondolkodtam,hogy elmegyek,de reméltem,hogy ha majd együtt leszünk változik.
Leültünk filmet nézni és elkezdett az összes exe élettörténetéről mesélni,hogy ki milyen kárt tett benne és milyen lelkibeteg lett tőlük.
Megkértem,hogy váltsunk témát és inkább nézzük a filmet.
Egy darabig jó is volt minden,mintha megint egy másik oldalát mutatta volna.
Az első komolyabb veszekedésünk akkor jött,mikor szeretkezés után megkérte,hogy nézzek meg valamit a telefonján,valamilyen rendelését és valami lány chatfeje ugrott fel,hogy mikor találkoznak szívecskével.A srác is írta neki előttte,hogy megölelné,meg milyen csinos a lány.
Számon kértem a srácot,hogy miért csinálja ezeket,miért veri át a fejemet és akkor miért randizunk,a srác válaszul elkezdett üvöltözni,vörös lett a feje,csapkodott,meg ő csak egy barát dumával jött.Erősen meg is lökött.
Bementem a fürdőbe megnyugodni,mert összeomlást éreztem és bejött utánam ,úgy csinált mintha semmi sem történt volna.
Hazakísért,viszont rettenetesen féltem akkor tőle,mert sosem láttam ilyennek.
Másnap rá írtam,hogy szép reggelt kívánjak.Láttamozás,semmi válasz.
Rá írtam félórával később,hogy "akkor nem".Felkelt rá 2 percre és elkezdett kioktatni,hogy mit képzelek amiért nem kívánok neki jó reggeltet és el kell a kapcsolatunkon gondolkodnia.
Nem igazán reagáltam erre,ezért haragból este felé írtam,hogy majd valamelyik barátommal elviszi a ruháit.
Majd másnap egy ismerősömnek elmeséltem ezt,aki ismerte,úgyanis valami legjobb lánybarátját verte,terrorizálta,fürdőszobába zárta és a lány még egyszer sírva hívta fel,mert fél,hogy bántani fogja.
Megadta a lány elérhetőségét és több mint öt órán át beszéltünk,hogy úgyanazokat a reakciókat váltottuk ki a srácból.Mondta,hogy vigyázzak vele,mert a lányt konkrétan megfenyegette.
Rá írtam naívan a srácra,mert hinni akartam neki,hogy megkérdezzem,igazak -e a róla szóló pletykák.
Capslockkal meg számonkérő,agresszív stílusban elkezdett kioktatni,hogy miért Messengeren kérdezem meg tőle és miért nem személyesen,és nem is megkérdezve,hanem óvatosan és bájosan kipuhatolózva,mert akkor még lenyelte volna ezeket a kérdéseket.Pedig nem is rágalmaztam,csak korrekten megkérdeztem,hogy valóban igazak-e.
Elkezdte írogatni,hogy milyen bizalmatlan vagyok vele szemben,meg ez így nem fog működni és másoknak hiszek,pedig én csak tényleg egy kérdést raktam fel.
Naívan bocsánatot kértem,és folytattuk a beszélgetést mint két barát.
Végül egy utolsó találkozást megbeszéltünk,habár én reménykedtem abban,hogy kibékülünk,de nem így lett.Megpróbáltam neki elmagyarázni az igazamat,és hogy csak az igazságot tudni akartam,de mindhiába. Annyira felhúzta magát,hogy elkezdett a padon remegni,ütlegelni a lábát és a fejét és mindene remegett,a szeme tiszta vörös volt.Kicsit megijedtem.
Már majdnem sírva mondta,hogy nem igazak a vádak.
Közölte,amit a munkahelyén is hangoztat mai napig,hogy ő neki nem sikerült a kapcsolatunkat megmenteni,mert én másoknak hiszek helyette meg elhidegültem tőle,meg nekem azt is mondta,hogy kiábrándult belőlem,a bizalmatlanságom miatt.
Őszintén szólva elkapott a sírás és csak szomorúan bámultam magam elé.Nem hagyott ott,hanem ölelgetett meg adott puszit a homlokomra,de reagálni sem tudtam.Végig hazafelé szomorúan bámultam rá,mikor eleredt az eső megkaptam tőle a pulcsiját is.
Több,mint 2-3 órát beszélgettünk a lakásomnál,pedig úgy volt,hogy mennie kell.Mielőtt végleg elköszöntünk adott még egy puszit a homlokomra,és láttam rajta,hogy meg szeretne csókolni.Szívem mélyén én is azt szerettem volna.
Hazaérve kiraktam a napomba valami vicces képet és számonkért,hogy miért poénkodok rajta,miközben semmi utalás nem volt rá.
Megismerkedtem eközben valakivel,akivel egy helyen dolgozott és jó barátok lettünk,sokszor kiraktuk közösen a napunkba,hogy nagyon jó a nap és az exem mindig megtalált,hogy ne sírjak amikor ez a haverom megerőszakol,meg leitat és lefektet és ő csak figyelmeztet mert szabad vagyok,ő csak figyelmeztet.
Közben exem erről a srácról azt terjeszti,hogy maffiózó meg drogkereskedő,meg könyörgött nekem,hogy ne menjek vele sehova.
Közben ez a barátom pár ottani kolléga ismerőstől hallotta,hogy agresszív a nőkkel,vannak mentális zavarai és állítólag hiányzom neki és ő meg akarta a kapcsolatunkat menteni.
Exemre ráírtam megkérdeztem a mentális zavarokról,és nyíltan bevallotta,hogy skizofrén,csak nem akart engem ezzel megijeszteni.
Itt lezártam vele a beszélgetést,mert másokat bántott.Elkezdett a képeimre reagálni,a napomra válaszolgatni,mindig rám írt,hogy mi újság,érdeklődőtt felőlem,mint mikor együtt voltunk.
Ha mással voltam,akkor rám írt,hogy "Éppen kin lovagolsz?"
Végén barátnőmnek sírt állandóan,hogy beszéljek vele.Rá írtam és elmondtam,hogy szeretem még,nem léptem túl rajta,de a viselkedése ijesztő.Kaptam egy választ rá,hogy ő kiábrándult a viselkedésemből.Majd rá 3 órával elköszönt,mondván "nem ezt érdemeltem" és letiltott.
A munkahelyén azért közölte a kollegáival,hogy haveromat felkeresi és szét üti a fejét,múltkor haverom meg látta,oda köszönt neki.A srác falfehér lett és olyan gyorsan elszáguldott,mint annak a rendje :D
Pár hete lett vége.
Szóval én mai napig azon gondolkozom,hogy ezt miért tette,miért lett vége?Vajon szeretett-e?
Bevallva,én még a szívem mélyén szeretem,de tudom,hogy nem lenne jövőnk..
Örülj, hogy csak ennyi ideig tartott.
Red Flag volt az egész csávó, nem több. Egy percet nem áldoztsm volna rá a papucs után..
Volt már...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Te sem lehetsz százas, ha ennyire a rabja vagy még mindig. Tudod mikor görcsölnék egy ilyen elmeháborodott palin?! Miért nem egyértelmű, hogy örülj, hogy megszabadultál tőle? Nem jó dolog önsorsrontónak lenni...
Én innen már nem olvastam tovább: "Másnap rá írtam,hogy szép reggelt kívánjak.Láttamozás,semmi válasz"
Most komolyan ez kell neked? Még te kerested ezek után???
En már tényleg azt mondom, megérett az emberiség a pusztulásra. Aki ilyet hagy, és még "békülni" akar, az meg is érdemli.
Grat!
Komolyan mondom örülj hogy megszabadultál tőle!
Nèzegess youtubon hogy milyenek a nârcisztikusak ès/vagy bipolárisak.
Nekem nagyon fàjdalmas volt nárcisztikustòl valo elvãlàs,szinte lehetetlen mert mire kidobnak addigra már ugy tönkremèsz hogy azt se tudod hogy hivnak.
Szêpen kèrlek vissza ne fogadd mert nem fog vâltozni semmi!
A szêp szavaknak, szêp pillanatoknak ne dölj be!
8: nagyon megvisel engem,szinte fekszem es sirok egesznap
Van egy olyan erzesem hogy hianyzik nekem csak en se merem bevallani:)
Az 1 vâlaszolò egy hülye bunkò! Az ir kisregényt aki akar! Nem kötelezö olvasni.
Tudod sok ember mâr attol is megkönnyebbül ha leirhatja bánatàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!