Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akik szakítás után újra összejöttek a párjával és aztán működött a kapcsolat? (Nem a szokásos “felmelegítve csak a töltöttkáposzta a jó” válaszok érdekelnek.)
Kifejezetten az érdekelne, hogy miért lett vége és miért lett folytatás. Működött-e, és ha igen meddig?
Több párt ismerek, akik azóta is boldogok együtt, szerintem a szokásos sémát nem lehet ráhúzni minden kapcsolatra, hiszen mindannyian mások vagyunk és senki nem érezheti helyettünk azt, ami köztünk van.
"hiszen mindannyian mások vagyunk és senki nem érezheti helyettünk azt, ami köztünk van."
Mi értelme is van a kérdésnek?
Nekem nem volt ilyen. De szerintem azon múlik hogy miért lett vége és hogy mennyire szereti egymást a két ember.
Pl ha egy komoly dolog miatt történt a szakítás és már amúgy is voltak problémák, akkor ezt kár erőltetni.
Viszont ha a két személy nagyon ragaszkodik egymáshoz és esetleg egy túl reagált dolog miatt volt a szakítás, akkor érdemes újból átbeszélni.
Én ilyen kapcsolatban vagyok. Nem volt megcsalás, nem voltak durva veszekedések, csak nem kezeltük jól a dolgainkat és emiatt eltávolodtunk egymástól. Aztán a szakítás után évekkel később volt egy beszélgetésünk, akkor alaposan megbeszéltük a szakítás okát és azt, hogy szerettük egymást, amikor külön mentünk és a közbülső időben sem tudtunk túljutni egymáson, mindkettőnknek nagyon hiányzott a másik. Nem volt könnyű, az eleje nagyon viharos volt, hiszen feljöttek a régi negatív érzések, az egymás iránti indulatok amiatt, hogy nem küzdöttünk eléggé a kapcsolatért. De a kötődés és az egymás iránti érzéseink erősebbek voltak és úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Még csak pár hónapja tart, de úgy érzem, hogy erősebb a kapcsolatunk mint valaha. Egyrészt már pontosan tudjuk, hogy mit veszíthetünk, hogy egymás nélkül nem tudunk úgy boldogulni, mint egymással. Másrészt már tudjuk, hogy miben hibáztunk és már a gyökerénél kezeljük a felmerülő problémákat, nem tudnak elmérgesedni. Régen nem terveztünk holtomiglan-holtodiglan, most már igen.
Egyébként én sok barátommal beszélgettem arról, hogy érdemes-e újrakezdeni és a többség azt mondta, hogy nem, de aztán mikor megismerték alaposabban a sztorinkat, akkor már módosítottak az álláspontukon. Szerintem azt kell nézni, hogy a kapcsolat, ami volt, emelt, vagy lehúzott, mert ennyi a lényeg.
Én jelenleg reménykedem hogy nálunk is működhet.
Még a kapcsolatunk elején megcsalt( 4 hónapja jártunk).Most derült ki. 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
Eddig boldogan és harmonikusan éltünk.
Most elég rossz a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!