Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális volt ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális volt ez a reakció? Tényleg az én hibám?

Figyelt kérdés

Nemrég megkértem a barátomat, hogy csináljon meg egy házimunkát. Tudni kell, hogy alapvetően mindent én csinálok, a főzéstől elkezdve a takarításig, nagyon maximum néha elindítja a mosógépet. Én csak azt szerettem volna, hogy ő is csináljon most már valamit, így az utóbbi időben elkezdtem megkérni bizonyos dolgokra, de ne gondoljatok sokra, így is én csinálom a 90%-át a dolgoknak.

Szóval megkértem, hogy legyen kedves most ő elpakolni. Azt mondta fáradt, majd holnap, ezt el is fogadtam, de megkértem, hogy holnap akkor tényleg pakoljon el. Eljött a holnap, este már megjegyeztem, amikor találkoztunk, hogy látom, nem fontos, amit kértem.

Erre Iszonyatos dührohama lett, elhordott mindennek, üvöltözött, tört-zúzott, és közölte, hogy nem szeret, én csak csesztetni tudom, most azonnal költözzek el. Teljesen hiába próbáltam vele megbeszélni, nem volt hajlandó, állítja, hogy velem van a baj. Még én próbáltam volna futni utána.

Mi a véleményetek erről? Borzasztó túlzásnak érzem, valószínűleg tényleg nem szeret, ha ezen ezt tudta csinálni. Csak nagyon magam alatt vagyok.

ma 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Téged az érdekel, hogy normálisan viselkedett-e amikor képes voltál SZABAD AKARATTAL csicskáskodni és még te kérted ahelyett, hogy elhagytad volna? Baszki mennyire tré vagy már. 👀
ma 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem szeret, csak bejárónő kell neki.

Nem késlekednék összepakolni és elhúzni, mielőtt meg is ver a barom.

ma 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Örülj, hogy megszabadultál ettől az agresszív, lusta féregtől.
ma 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Legközelebbi dührohamnál majd lehet kapsz 2 pofont. Én menekülnék tőle és az összes kapcsolatot megszakítanám vele.
ma 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg mondta nem szeret. Bejárónőnek tart. Engedd el.
ma 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván nem normális, egy elkényeztetett éretlen lusta kiskamasz szintjén rekedt, aki elvárja, hogy anyuci mindent is csináljon meg helyette. Hidd el, ezzel, hogy vége lett a kapcsolatnak, te jártál jobban.
ma 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked el kellett volna előle futnod, nem még utána….

Nem normális, hogy lenne már ez az? Itt a legkisebb baj, hogy nem szeret…

ma 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Alapból a férfinak nem segítenie kell a házimunkában hanem kivenni a jogos részét a fele házimunkából.
ma 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!