Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ez normális reakció?

Figyelt kérdés

A volt barátommal két és fél év után nemrég szakítottunk. A szakításhoz sok különböző ok vezetett. Egyrészt sok mindenben különböztünk, amik gondokat okztak, és amiken ő nem nagyon volt hajlandó dolgozni, hanem inkább feladta a dolgot. Másrészt mindkettőnknek a másikkal volt az első komoly kapcsolata, elég fiatalon jöttünk össze, és talán túl éretlenek is voltunk sok probléma megoldásához.

A szakítás nagyon fájdalmas volt, egyszer szakítottunk aztán mégis újrapróbáltuk, és végül nagy nehezen rájöttünk, hogy ez így nem fog működni. Az utolsó egy hónapban,a két szakítás között, amikor már egyértelműen kiütköztek a gondok, sok mély beszélgetésünk volt, amikor azt éreztem, hogy mindketten igyekszünk teljesen őszintének lenni a másikkal. A barátom elmondta, hogy neki nehézség, hogy úgy érzi, hogy túl fiatal ahhoz, hogy egy ilyen hosszútávú kapcsolatban legyen, és vágyik még arra, hogy más tapasztalatokat is szerezzen. Mondta, hogy erre részben az által jött rá, hogy van egy közeli lány barátja, akivel viszonylag szoros a kapcsolata, sokat voltak együtt és aki hosszú ideje nyíltan érdeklődik felé (erről, amúgy előtte is tudtam, mert kb a kapcsolatunk kezdete óta az a lány mindig mondogatta a barátomnak, hogy szerelmes belé). Azt mondta, hogy maga a lány nem érdekli, meg nem tudja elképzeli, hogy összejöjjön vele, és nem is találja vonzónak, de viszont ez rávilágított arra nála, hogy még nem áll készen rá, hogy örökre elköteleződjön, és még szeretné mással is.

Ezen egyáltalán nem akadtam fent, mert ez a vágy bennem is többször megfogalmazódott a kapcsolatunk alatt,és szerintem ez egy ilyen helyzetben teljesen jogos és érthető.

Szóval egyrészt, mert ő már nem nagyon rakott energiát a kapcsolatunkban, másrészt mert mindketten bizonytalok voltunk az elköteleződéssel kapcsolatban végül szakítottunk, ami nagyon nagyon fájdalmas volt mindkettőnknek. Órákig sírtunk, meg még utoljára elbizonytalanodtunk, és borzasztó nehezen búcsuztunk el végül.

Én azóta is szenvedek érthető módon nagyon hiányzik. Nem segített, hogy megtudtam, hogy pár héttel a szakítás után ő végül összejött ezzel a lány barátjával. Értetlenül álltam a dolog előtt, és azóta sem tudom eldönteni, hogy vajon nem mondott e igazat, amikor nagyon egyértelműen tagadta, hogy érdekelné a lány, vagy pedig csak így bírkózik meg a dolgokkal. Fiúknál tényleg gyakori, hogy így próbálnak megbírkózni egy szakítással? Működhet egy ilyen kapcsolat?

Tudom, hogy nem kellen, hogy foglalkoztasson a dolog, és semmi közöm hozzá, de nagyon bántó látni, hogy valakinek ennyire lecserélhető vagyok, akivel pedg előtte annyira szoros és intenzív volt a kapcsolatom.

L20

2020. nov. 14. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez ilyen. Szakítottatok, mostmár semmi jogod bírálni őt. Az hogy igazat mondott-e ebben vagy sem teljesen mellékes. Abban biztosan igazat mondott, hogy veled nem akar lenni.
2020. nov. 14. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem mondott igazat. Minél jobban akart kijönni a szakításból, nem akart ő lenni a szemétláda, aki otthagyja a párját egy másik nőért, pedig pontosan ez történt. Nem akar elköteleződni, na persze, ilyenkor látod pár hónap múlva facebookon, hogy eljegyezte az új csajt.
2020. nov. 14. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem hogy k*rvaszar érzés ez most neked, mert én is ezen megyek át. + szégyellem magam, hogy egy olyan embernek adtam ki magam aki pár nap alatt simán lecserél mint akinek érzései sincsenek. Lehet tényleg nincsenek is...

Igyekezzünk mielőbb eltakarítani ezeket a férgeket ez életünkből, remélem siker neked is, nekem is. Jó lenne már holnapra!

2020. nov. 14. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a szakítás, de inkább az lebegjen a szemed előtt, hogy sok mindenben nem értettetek egyet, veszekedtetek. Ilyen körülmények között minél hamarabb kell szakítani, mert ekkor kevésbé fáj.
2020. nov. 16. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért le a kalappal előtted.

20 évesen ilyen reális és összeszedett gondolatok...

Én úgy vettem észre a nők többnyire sokáig nyalogatják a sebeiket, a férfiak meg inkább beleugranak valami búfelejtőbe,aztán később kezdenek őrlődni.

Nyilván vannak kivételek.

Az új csajjal nem fog soká tartani és sok öröme sem lesz benne.

Egy kapcsolat romjaira építeni egy másikat, többnyire rövid idő alatt bizalmi kérdéseket vet majd fel.

Ráadásul a csaj most azt hiszi hogy most aztán megvan amit akart, csak abban nem vagyok biztos hogy megbeszélte az exed vele, hogy ő most inkább szorgos kis méhecskeként képzelte az életét és inkább virágról virágra szállna..

2020. nov. 16. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Reális és összeszedett gondolatok? Ne vicceljünk. Ez egy undorító történet. Megérdemlitek mind a ketten amit kaptatok. Legalább (remélhetőleg) te tanulsz belőle. Ha gondolod leírom majd részletesebben valamikor.
2020. nov. 17. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt tenném hozzá - egyetértve 5-össel -, hogy húszévesen azért nem feltétlenül kell a végleges, élethosszig tartó szerelmet várni és ezt elvárni magunktól. Szóval szép, hogy elköteleződésen alapuló kapcsolatot kerestek, de nekem már az is sántít, ha egy húszéves pasi amiatt szakít, hogy ő még nem tud élete végéig elköteleződni. Mert ez szerintem nem is reális.
2020. dec. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!