Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert gondolok ujra ra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondolok ujra ra?

Figyelt kérdés

Tavaly télen megismerkedtem egy sráccal, és az elején minden nagyon jól alakult köztünk. Aztán hirtelen bizonytalanná vált az egész, de végül mégis összejöttünk. Nyár végére viszont kimondta, hogy ez neki mégsem megy – addigra már éreztem is, hogy egyre inkább eltávolodik tőlem. Teljesen összetörtem. Később továbbra is írogattunk egymásnak, és ez valamilyen szinten segített feldolgozni a hirtelen eltávolodást, mert már tudtam, hogy úgysem lesz köztünk az, amit szerettem volna. Aztán egy közös ismerősünktől megtudtam, hogy már nyáron megismert egy másik lányt, akivel decemberben hivatalosan is összejöttek.

Bevallom, ez egy kicsit sokkolt, de addigra már feldolgoztam a történteket, így nem viselt meg különösebben, és nem is gondoltam sokat rá. Az utóbbi időben viszont egyre gyakrabban eszembe jut – nem azért, mert szomorú lennék vagy mert hiányozna, de mégis sokat gondolok rá. Vajon miért?

ma 15:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!