Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik jelenleg búfelejtő kapcsolatban vagytok. Őszintén.
Ha az exetek felbukkanna és "várna" vissza, mennétek?
Figyelt kérdés
Tehát adott a helyzet, szakítotok az exeddel. Neked lesz új kapcsolatod, telnek a hónapok, de még így sem engedted el az exet. Az elején még tettél esetleg próbálkozásokat, hogy kapcsolatban maradjatok, de az ex elzárkózott ettől.
Hónapok óta nem beszéltek, azt hiszed, már teljesen túl van rajtad.
Mire megkeres, mondjuk egy szimpla "hiányzol" üzenettel. Semmi több. Mi lenne a reakciótok? Hogy érintene egy ilyen titeket?
(tegyük fel, hogy az ex nem unalmában keres, hanem 100%-ig biztos vagy benne, a kapcsolatotokra visszatekintve, hogy igazat mond és valóban hiányzol neki és szeret még)
Ez a lehető legrosszabb. Soha ne menjen bele senki!
Az ex csak a biztos pontot keresi, semmi köze a szerelemhez.. sem.
2021. jún. 18. 21:50
2/11 A kérdező kommentje:
Mert aki úgy van együtt az új emberrel, hogy nem szereti, az nem vsak biztos pontot keres? :) csak kérdezem...
2021. jún. 18. 21:54
3/11 anonim válasza:
Nem szabad exszel újrakezdeni. Oka volt a szakításnak, általában eltérő vélemény bizonyos dolgokról, vagy különböző mentalitás. Ezek ugyanúgy ki fognak bukni, és borítékolható az újabb szakítás.
2021. jún. 18. 21:58
4/11 anonim válasza:
Pont ilyen helyzetben voltam, visszamentem, és nem bántam meg. Az első próbálkozásunknál azt hiszem egyikőnk sem volt még elég érett egy komolyabb kapcsolatra, nem jött össze, vagyis nem tartott sokáig. Nem haraggal mentünk szét, és én nem is voltam képes kiverni a fejemből őt. Viszont azt hittem, ő teljesen túltette magát rajtam, ezért (nem sok sikerrel) próbáltam elengedni őt és tovább lépni. Volt utána még két másik kapcsolatom, de egyikben sem voltam boldog. Ő nem keresett, én pedig nem akartam zaklatni. Így ment ez, míg nem kb 2 évvel a szakításunk után tök random megjelent, megkeresett, elkezdtünk beszélgetni, mondta hogy hiányzom neki, és bánja, hogy anno nem küzdött/küzdöttünk többet a kapcsolatunkért. Nos, ezóta ismét egy pár vagyunk, kb másfél éve, és szuperül megvagyunk. :)
2021. jún. 18. 22:01
5/11 anonim válasza:
szakított meg még másssal is jött össze és probálkozni is felesleges volt.. Tehát akkor minek is reagálnék bármire is ? Az ilyen bssza meg az új kapcsolatát, akkor kellet volna gondolkodni amikor kbaszott mint macskát szarni !
2021. jún. 18. 22:01
6/11 anonim válasza:
2-es Ezt kapcsolat függésnek hívják, és a te szempontodból sem vezet semmi jóra. Te vagy a biztos pont, és a biztos rossz is, ha újat keresett és talált.
2021. jún. 18. 22:09
7/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy én személyesen érintett lennék a témában. Ez csak a személyes véleményem. A legjobb barátom van ilyesmi helyzetben, ismerem mindkettejüket és hogy mind2nek nehéz. Annak is, aki egyedül van, pedig ő szakított. Annak is, akinek elég hamar lett kapcsolata, de közben a legjobb barátomat "lesi", amikor az új elfordul.
Nemeket szándékosan nem szeretnék kiemelni, csak elgondolkodtatott a téma, ki-mit lépne.
2021. jún. 18. 22:13
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy ilyenre nem lehet választ adni, hogy mi lenne ha. Sok dolog játszik közre, hogy mi lenne a válasz. Sokan rávágják, hogy tuti elhajtanám, nem válaszolnék de mikor megtörténik a dolog akkor jön az elgyengülés és akkor már magad sem tudod mit csinálj :). Én is elhajtanám... De ha megjelenne az ajtóba már lehet más lenne a helyzet. Nem tudom. Bízom benne, hogy a szívem helyett az eszemre hallgatnék.
2021. jún. 18. 22:17
9/11 A kérdező kommentje:
Na igen, a szívnek nehéz parancsolni. Anno én is elhajtottam az exem, de csak virtuálisan. Ha személyesen meglátnám, elszaladnék inkább, hogy véletlenül se tudjon megszólítani.. :D
2021. jún. 18. 22:25
10/11 anonim válasza:
Semmi értelme, voltam már ilyen helyzetben pár hónapig utána még úgy itt voltunk de végül szakítás lett a vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!