Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy ennyire zavar ismerkedéskor, ha az adott pasi képzettebb nálam?

Figyelt kérdés
Alap-és mesterszakos diplomám van, mint szerintem az országban sokaknak, tehát beletartozom az átlagba ilyen téren. Ha ismerkedéskor kiderül, hogy a pasi doktorált (PHD-zott), vagy esetleg több területről is van diplomája, akkor kevésnek, butának érzem magam mellette.
tegnap 13:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
5, Kérdező, mondjuk a tény, hogy a csúfolás eredményeként te megműttetted a testedet, az pont azt jelzi, hogy gond van az önértékeléseddel.
tegnap 14:07
 12/38 anonim ***** válasza:
33%

Nem áll a matek mindenek felett de nyilván nehezebbek a reáltudományok ahol nemcsak tanulni kell hanem maga a tanulnivaló megértése is bonyolult.

Egyébként a barátnőm ELTE politológiát végzett ami kb hasonló mint a bölcsész szakok és idézem "az érettségi nehezebb volt mint ezt a szakot elvégezni"

tegnap 14:07
 13/38 anonim ***** válasza:
79%

Gondolj arra hogy két ember kezd majd egymással kapcsolatot és nem két bizonyítvány!

Az számít hogy adott két embernek milyen a személyisége, passzolnak e egymáshoz. Nem a "papírok" fognak randizni hanem két érző ember.

Egyébként ismerek olyan egyetemet végzett, két diplomás embert akinek olyan mocskos személyisége van (sz*rkavaró, pletykás, rosszindulatú, áskálódó, hazudozó) hogy az elviselhetetlen volt nem csak számomra hanem mások számára is (fel is mondtunk miatta többen is).

Hiába van diplomája vagy PhD-je ha emberileg egy trágyadomb.

tegnap 14:08
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna ha még van az összhang.
tegnap 14:09
 15/38 A kérdező kommentje:
Nem értitek, úgy látom. Természetesen nekem is a vonzalom az első, nem a másik végzettsége a mérvadó szempont. Attól félek viszont, hogy ismerkedéskor elkezd valami olyan témába belemenni, amihez nem vagyok elég kompetens.
tegnap 14:10
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

6, ez jó buta beszólás volt. Eleve semmi köze a kérdéshez a válaszodnak, másrészt meg azt írod, hogy te meg tudod tanulni a bölcsészek tananyagát, de egy végzett bölcsész vajon tudja-e amit te. Nincs kapcsolat a két mondatrész között, mert a bölcsésztől az az elvárás, hogy már most tudja amit te, magadról meg azt állítod, hogy majd megtanulod:D

A helyes kérdés a részedről az lett ovlna, ha azt kérdeznéd, hogy vajh egy bölcsész meg tudná-e tanulni azt, amit te. Ennek a kérdésnek lenne értelme. De elvárni azt, amit visszafelé amúgy te sem teljesítesz (elvégre azzal, hogy azt állítod, hogy meg tudnád tanulni, azt fejezed ki, hogy jelenleg nem tudod), az úgy elég láma.

tegnap 14:10
 17/38 anonim ***** válasza:
87%
Az orrod hiába van rendbetéve, az agyad nincs.De azt nem is plasztikai sebész lesz képes rendbehozni.
tegnap 14:11
 18/38 anonim ***** válasza:
32%

Az már szép végzettség.

Az viszont az már rejtély nekem, hogy természettudományhoz közel álló szakosként hogyan gondolkodhatsz ilyen logikátlanul.

Én pl. kifejezetten szeretem, ha egy nő okosabb nálam, mert tanulhatok tőle, és segíthet későbbi a tanulmányaimban.

Lehet, pszichológushoz kellene fordulnod.

#6 voltam

tegnap 14:13
 19/38 anonim ***** válasza:
86%

"Nem vagyok elég kompetens"

Kérdező, jóformán minden megnyilatkozásodban fellelhető a "nem vagoyk elég jó" gondolatmenet.

És lássuk be, mi van akkor, ha nem értesz valamihez, amihez más igen? Mindenhez értened kéne? Miért csak a magasabb szintű tanulmány zavar? Hiszen ha valami teljesen mást tanult mint te és csak Bsc-ig jutott, akkor is olyat tud, amihez te nem vagy elég kompetens, elvégre semmit nem tanultál róla:D

Szóval yep, ez erősen pszichológusért kiált.

20/38 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező tök feleslegesen aggódsz. A pasik imádják ha ők az okosak és mesélhetnek. Elég ha szépen hallgatod :))
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!