Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy ennyire zavar ismerkedéskor, ha az adott pasi képzettebb nálam?
Nincs kedvem regényeket írni, de az orrom nemcsak azért lett megműtve, mert esztétikailag zavart, hanem egészségügyi problémákat is okozott, tehát ha senki nem szólt volna egy rossz szót sem, akkor is megcsináltattam volna.
Lehet, hogy más attól tart, hogy milyen lesz mondjuk az első szex vagy az első találkozás a másik fél családjával, engem ezek nem töltenek el abszolút félelemmel, tudom, hogy miként tegyek jó benyomást másokban. Azt viszont, hogy valamihez nem tudok érdemben hozzászólni, nehéz kiküszöbölni, maximum egy gyors témaváltással lehet megpróbálkozni.
Megint leírtad, félsz attól, hogy nem tudsz valamihez érdemben hozzászólni.
Teljesítményszorongáááááás
Ha tetszik, ha nem, ez ennyi. A megoldás pedig pszichológus. Ha tetszik. ha nem, akkor nem muszáj, csak a probléma megmarad. De ismétlem,e z valózínűleg csak a dolog apró része, egy ilyen szorongás ennél jóval nagyobb problémákat is tud okozni.
#23 akkor lehet ennyi a magyarázat. magadat átlagosnak gondolod, őt kiemelkedőnek és félsz, hogy ez nem vezet e oda, hogy nem leszel érdekes neki.
lehet egy lehetséges válasz, hogy nem félsz előre, hanem elfogadod, hogy előfordulhat, hogy nem lesztek érdekesek egymásnak akármiért. csak ezt nem lehet előre tudni. később fog kiderülni, amikor tovább mentek az időben. szóval nem sok értelme van előre parázni ezen.
meg általában aki nagyon okos, sem nagyon okos mindenben. én azt látom, hogy valamiben azok, de más területeken meg ők is csak tapogatóznak. és simán lehet átfedés akkor is, ha vannak dolgok, amiben nagy a tudás különbség. szóval az, hogy mennyire passzolnak emberek az nem nagyon kisakkozható előre szerintem.
Nagyon sok diplomás él együtt olyannal akinek "csak" érettségije van.
Ha összepasszolnak akkor ez nem jelenthet gondot. Nem vizsgáztatják egymást hogy ki az okosabb. Mert ez változó. Van amiben az egyik fél erősebb, van amiben pedig a másik. Ha már átmegy vizsgáztatásba a randi, akkor megette a fene az egészet. Azt úgyis érezni fogod hogy hozzád való e az illető.
Ha meg nem jön össze a dolog az nem a tudásod vagy nem tudásod miatt lesz.
Nem szabad ennyire szorongani, mert így tényleg áteshetsz a ló túloldalára és megfelelési kényszeres leszel.
22 - "hogy valamihez nem tudok érdemben hozzászólni, nehéz kiküszöbölni, maximum egy gyors témaváltással lehet megpróbálkozni" - Beszélgessetek, vitatkozzatok a szaktémáitokról a kollégákkal. Ti nem azért találkoztatok. Egyszerűen meg lehet mondani - "én ehhez nem értek".
A ti kapcsolatotok, ha lesz, másról fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!