Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társaságban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társaságban hogyan lehet felkelteni a nők érdeklődését?

Figyelt kérdés
Igazából ügyes férfinak tartom magam, magas fizetésem, jó egészségi állapotom van és tudok sok témáról beszélni, de társaságban a nagy hangú srácok mellett nem tudok megszólalni. Hogyan viselkedjek ilyen jellegű helyzetekben? Csak hallgassak, várjam, amíg mások kérdeznek valamit? De a lányok akkor úgysem figyelnek rám. Nem vagyok az a típus, hogy meséljem a sztorikat nagy hanggal, inkább kérdezni szoktam és arra reagálni valamit, aktívan hallgatni. Bár kisebb körben lazábban megy a kommunikáció, ha csak egyedül a lánnyal kell, akkor nincs baj, de nagy körben nem szerepelek.

jan. 8. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%

Te férfi vagy, neked kell beszélgetést kezdeményezni nőkkel.

Arra hiába vársz, hogy a nők szedjenek fel.

jan. 8. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem a te társaságod, nem neked való, nem a stílusod. Miért kéne ott villognod?

Minek kéne sok lány érdeklődése, ha egy is elég neked, aki tényleg rád figyel?

jan. 8. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Én is ilyen vagyok. Én elhívom kettesben beszélgetni
jan. 8. 16:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Már fordult elő, de tényleg milliószor több az esély, ha aktívan teszek érte. Az is lehet baj, hogy én mindig semleges témákról próbálok beszélgetést kezdeményezni, kulturális dolgok, utazás, sport, olyasmi, ami nem megosztó. Vannak, akik meg egyből a magánéletüket teregetik ki, hogy hogy átverte őket valaki, hogy csalódtak az exükben és az embereket az ilyen témák jobban érdeklik. Vagy egyből sarkos politikai véleményt mondanak, ami megint nincs ínyemre. Ráadásul a stílus is olyan ledomináló sokszor, ami nem tetszik, mármint a hangadó férfiaké. Nekem nem jön be az ilyen viselkedés, de másik oldalról megértem, hogy határozottságot tükrözhet.

jan. 8. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

"társaságban a nagy hangú srácok mellett"

Miért jársz ilyen társaságba?

jan. 8. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

#4 A magánélet kiteregetése számomra egyáltalán nem szimpatikus, nem ismerkedéshez való.

Korábbi kapcsolatokat amúgy sem kell nagyon kivesézni később sem.

jan. 8. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Pl úgy, hogy jobban nézel ki, mint a jelenlévő férfiak. Garantáltan felfigyelnek rád. Ha viszont jóképű társaságba jársz átlagosként, az veszett fejsze nyele. Ott te nem fogsz becsajozni.
jan. 8. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:
39%

185, de inkább 190 centi feletti magassággal, divatos frizurával és szakállal, kidolgozott izomzattal és láthatóan drága, divatos ruhákkal, kiegészítőkkel tudod felkelteni a nők érdeklődését. Ha jól nézel ki, lesz*rják a nagyhangúakat és veled fognak foglalkozni.

De amíg nem nézel ki jobban a többieknél, nincs okuk rá, hogy kitüntessenek a figyelmükkel, van jobb parti is.

jan. 8. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Jó külsővel. Hiába nagyobb pofájúak akik melletted vannak, ha te kiemelkedsz kinézetre a környezetedből, te leszel a nyerő. Ha belesimulsz és még jó szöveged sincs akkor mindegy, maximum ha van olyan nő a közelben akit taszítanak a nagydumás, pofázós emberek (azért találkoztam ilyen csajokkal életem során).

Amúgy a legegyszerűbb ha valahogyan külön, félre hívod a kiszemelted, de ne túl feltűnően. Pl. egyik fesztiválon nagyobb társasággal voltam, fogytán volt a sör és mondtam, hogy hozok, kér-e esetleg valaki. ELég sokan kértek, szóval ránéztem a mellettem ülő (amúgy ismeretlen csajra) és megkérdeztem segít-e elhozni. Segített, utána egész nap együtt lógtunk.

jan. 9. 06:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Odaülsz a neked tersző csaj mellé és tudsz vele máris beszélgetni, nem kell túlkiabálnod senkit.
jan. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!