Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja azt egy pasi, hogy társaságban nem is törődik a csajjal, négyszemközt viszont aranyos vele? (tovább lent)
Szóval adott egy pasi, aki nagyon kommunikatív, bárkivel leáll beszélgetni, szeret is minél többekkel dumálni, és adott egy csaj, aki ennek eléggé az ellentettje. Csakhogy négyszemközt - ha véletlenül összefutnak - aranyos vele a srác, beszél vele pár szót, érdeklődik picit, viszont társaságban le se sz@rja (elnézést a kifejezésért), cseppet sem törődik vele, mintha levegő lenne a csaj. Másokkal viszont törődik, beszélget, foglalkozik, stb.
Miért teszi vajon ezt? Ti mit gondoltok erről?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! A poénkodásokat meg légyszíves hanyagoljátok, köszi a megértést!
mások jobban érdeklik, de ha senki nincs ott, akkor úgysincs jobb dolga, mint azzal a lánnyal is foglalkozni egy kicsit
pl nekem is vannak olyan ismerőseim, akikkel egy busszal járok suliba és a viszonylag hosszú úton úgysincs jobb dolgom, így velük beszélgetek
máskor viszont csak köszönünk egymásnak és kész
nem azért mert bármi bajom lenne vele, de annyira nem vagyunk jóban (még azt se mondanám hogy barátok vagyunk), de a buszon ez teljesen jó elfoglaltság
ez a helyzet is lehet hasonló okból
nem érdekled különösebben, de ha nincs ott senki, akár veled is el tud beszélgetni, mert amúgy meg nincs veled semmi baja
Néha társaságba én is hanyagolom/bunkó vagyok a csajjal viszon kettesben negyon kedves vagyk mint ha másik ember lennék
Én azert hogy ne tunjek papucsnak és megmaradjon rollam a kialakított kép
18f
Ez most fájt, de nagyon valószínű, hogy igazatok van sajnos! Mentek a zöldek, csak elszomorodtam, hogy feltehetően kicsit sem érdeklem. :(
Egyébként az nem lehetséges, hogy azért teszi, mert tudja, hogy én nem igen szeretek kommunikálni társaságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!