Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek ez a karkötő egy lányos egyedi, aranyos vagy gyerekes? KÉP
tudom, komolytalan a kérdés, de ezt a karkötőt úgy szeretem, anyukám fűzte.. de ma beszólt egy barátnőm, mikor megkérdeztem h illik-e a ruhámhoz, hogy szerinte gyerekes a karkötőm. szerintetek??
szerintem aranyos, attól függetlenül h hangulatjelek vannak rajta, tök egyedi és különleges. de most kicsit bizonytalan lettem. szerintetek gáz és visszataszító? :D
16 :D
tudooom, ez már abszolút részletkérdés, de a sok idióta gyikes kérdés mellett ez elfér. meg engem tényleg érdekel :)
Figyelj, én a helyedben lesz@rnám, mit mondott a "barátnőd". Szerintem aranyos, és egyébként is, az anyukád csinálta, tehát érzelmileg kötődsz hozzá, és miért vennéd le azért, amiért ő azt mondta neked amit mondott? ;)
Szerintem nem gáz..
Szerintem nagyon aranyos, hogy anyukád csinált neked karkötőt és te büszkén hordtad. A barátnőd biztosan a barátnőd?
Egyedinek biztosan egyedi, de egyáltalán nem gáz és nem visszataszító. Nem kellene foglalkoznod mások véleményével, ha neked jelent valamit a karkötő. Én fiú létemre nagyon tudok ragaszkodni az ilyen kézzel készült dolgokhoz, és rohadjon meg aki megszól érte.
igen, szerintem is ötletes.. egyébként 2 hangulatjel van rajta: ez a szíves, egy ördögös meg egy álmos fej :D
igazából ez a barátnőm nem úgy rendes barátnőm. ált.suliba jártunk együtt, és nagyon ritkán találkozunk. de nyilván egy igazi bnő nem mondott volna ilyet. de legalább ez a lány őszinte volt :D mondjuk nem tudta h anya csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!