Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 27 èvesen nem volt komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 27 èvesen nem volt komoly kapcsolatom mert nem találtam akkor én egy selejt ember lehetek/vagyok akinek valószínűleg nem is lesz ?

Figyelt kérdés
tegnap 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Egy ember mindig annyi , amennyire tartja magát !

Sosem mások véleménye és mások társasága az,ami meghatároz valakit.Egyáltalán nem késtél el, bármilyen nemű is vagy :)

Magadat sose bíráld,sose szidd, de ne is legyél öntelt !

tegnap 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem, én is 5 nappal a 27. Szülinapom előtt éltem át az első igazi párkapcsolatba lépést, 1,5 héttel ezután az összes barátunk tudta már. Szülők kicsit később. Nem lett jó vége sajnos, mert nem fejlődött mellettem és nem akart összeköltözni, de takarítónő jól jőtt volna neki, mert annyira elhanyagolta az otthonát, hogy egy adott ponton nem bírtam és megcsináltam helyette, mert vendégeket vàrtunk és többek közt erre se volt képes, rám hagyta. Képzelheted milyen életem lett volna egy ilyen trehány ember mellett.

Szóval semmiről se vagy lemaradva, még simán lehet kapcsolatod!

tegnap 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem az számít,h konkrétan volt e vagy sem, hanem inkább az,hogy miért.

Van akinek sokkal jobb adottságai vannak, mint sok-sok kapcsolatban élőnek ,de mondjuk igényesebb és nem jön össze akárkivel, vagy nagyon elfoglalt és időben nem fért eddig bele neki egy komolyabb kapcsolat.

tegnap 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Szia, én is 27 vagyok, össz egy nagyon rossz kapcsolatnak nem mondható se vele se nélküle szituációm volt.

Akkor gondold, hogy veled van probléma, hogy ha volt már egy rakat próbálkozásod és mindegyikben egy ideális párjelölt jött szembe, de te rontottad el mindet.

Nem te vagy az egyedüli, aki ennyi idősen is még nagyon tapasztalatlan etéren. Vannak többen így a környezetemben egyébként.

Tudod nem az számít, hogy mennyi volt. Ismerek olyat is, akinek összejött mindig, de miatta el is bukott 1-2 éven belül, mert nem tud támogató partner lenni. Gondolj arra, hogy pl. az ilyen embereknek több kapcsolata volt, de ugyanott tart, mint te, sőt lehet hátrébb.

És igaza van a #1-nek, ne beszélj magaddal ilyen csúnyán, mert pont ezzel írod le a sorsod. Csak irigységet érzel, de ugyanannyit nyomsz a latba, mint aki párkapcsolatban él. Ez csak annyit mutat, hogy nem találkoztál még olyannal, aki ideális lenne. Meg képzeld van aki fűvel-fával összejön csak, hogy párkapcsolatban legyen, de rosszul választ. Az az ember nem problémás? Ahhoz, hogy kapcsolatot találj tenni kell, ennyi idősen sajnos már jóval nehezebb. Én gimiben visszahúzódó voltam, meg nem túl bájos, egyetemen meg nem tudtam erre fókuszálni meg covid is volt. Aki jött ő nem volt az esetem, utasítgattam elfele. Utána kezdtem el keresni, most is még keresem. Sokféle emberrel kell összefutni.

Külsőségekről meg nem fogok beszélni, látom az életben nap mint nap, hogy nem kifejezetten szép emberek is találnak párt.

És hidd el, párkapcsolatot találni a legegyszerűbb dolog, társat, akibe szerelmes vagy és vonzódsz hozzá már a szerencsén múlik.

tegnap 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy a 4-es leírta, annál szebben és jobban nem is lehetne megfogalmazni!

Ismeretlen is tisztelem azért, amit és ahogy írt !

# 1-es

tegnap 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
6%
Aki már 20 éves koràig nem tud egy vékony menő csajt felmutatni? Az semmit nem ér
tegnap 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!