Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is csalódott már annyit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csalódott már annyit a nőkben, hogy úgy érzi már nem képes egy nőben sem bízni és szeretni sem?

Figyelt kérdés

Anyai nagyanyám - Borzalmas természete volt. Nem lehetett vele sok időt kibírni. Trehány volt, gyerekként mindig halálfélelmem volt mellette. Rengeteg hazudott, tagadott életében. Felelősséget soha nem akart vállalni.

Anyám - Gondolom mivel az anyja ilyen volt ő is egy mániákus, tágadó, rögeszméssé vált. Vele sem lehet kibírni mert megnyomorítja az embert.

Nővérem - Egy hazudozó, türelmetlen, másokat kritizáló, de önkritikával nem rendelkező személy aki mindent félbehagyott az életben mert nulla kitartása van mindenhez. Ami nehéz azt félbe hagyja.

Még is őt támogatták a szülők mert egy borzalmas házasságból született gyereke..

A családi körülmények kihatottak a párkapcsolataimra.

Gyakorlatilag mindegyik nő aki tetszett nekem és össze jöttünk át vert..

Hazudozás, tagadás..

Utoljára 2012-ben voltam szerelmes. Akkor akkorát csalódtam, hogy a mai napig nem tudtam feldolgozni.

Hiába költöztem külföldre meg mindig nagyon fáj.

Annyi negatív tapasztalatom van a nőkkel, hogy nem látom ebből a kiutat.

Az, hogy találkozok egy lánnyal aki tetszik nekem és én is neki és nem ver át, nem hazudik, meggbízható és őszinte ez valamiért nagyon valótlannak tűnik.

Mert nem találkoztam még olyan nővel aki tetszik és nem érdekből keres párt.

Kérem, hogy kötekedő, férfigyülölő nők ne írjanak, mert nem vagyok kíváncsi a na mi van ide jöttél picsogni megjegyzéseikre.

tegnap 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Nekem meg a férfiakkal, családon belül van rossz tapasztalatom, és ez kihatott az életemre.

Pszichológia úgy mondja, hogy a gyerekkori traumáinkat keressük másokban. Ha elhanyagoló családból jöttünk, akkor olyan párt választunk aki majd ugyan úgy hanyagol, vagy passzív agresszív stb stb, mert ezt ismerjük, és az agy nem ahhoz kötődik, ami jó, hanem ami ismerős.

Egy kis önfejlesztést és pszichológust tudok ajánlani, hogy fel tudd oldani magadban a gyerekkori traumákat és tudatosabban tudj párt választani.

tegnap 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerű képlet:

Családi hozott szar.

A problémád teljesen valós, érthető.

Ráadásul mivel csak ezt a mintát ismered a kapcoslatokra, igazából mindig ezt fogod megtalálni pont úgy, ahogy az iszákos gyereke alkohollal oldja meg a problémáját, a pénzen stresszelő gyerekének mindig probléma lesz a pénz, üggetlenül attól, hgoy menyni van, a feeder gyerekének meg visszás lesz a viszonya az étkezéssel.

Mi a megoldás? Pszichológus. Meg kell dolgozni ezt a nőkhöz való viszonyt, fel kell oldani, és alternatívát kell találni. Ez kva kemény munka lesz, pláne ha már ennyire berögződött.

De a másik opció az, hogy nem kezded el és minden marad a régiben. Szóval akármilyen nehéz, szerintem még mindig megéri nekiállni dolgozni rajta. Számíts évekig tartó munkára.

tegnap 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Olyan csalódásaim voltak a nőkben, különösen a párkapcsolataimat sorolom ide, hogy nem csak nem vagyok képes megbízni a nőkben, de nem is ragaszkodom egyikükhöz sem. Annak ellenére mondom ezt, hogy én sem voltam hibátlan.

De paradox módon így jobban érzem magam! Szabadabb vagyok, azt csinálok, amit akarok. Ha akarok, akkor tudtok nyugodtabban csajozni.

tegnap 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Még valami:

"Utoljára 2012-ben voltam szerelmes. Akkor akkorát csalódtam, hogy a mai napig nem tudtam feldolgozni."

És azóta, 13 éve nem is volt senkid?

Akkor neked érdemes lenne pszichológushoz (vagy pszichiáterhez?) menned. Ez ugyanis nagyon nem jó. Az a csajszi már régen túl van rajtad, neki talán már csak emléktöredékei vannak rólad, te meg benne ragadtál a múltban.

Nekem 2023-ban volt az utolsó csalódásom, ami a mai napig hatással van az életemre. A csalódás megmarad, de a lányon túlléptem, készen állok arra, hogy másokkal járjak, randizzak stb.

#3 voltam

tegnap 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Még valami. Bár másoknak ajánlom a pszichológust, de én magam sosem mennék olyan szakemberhez, annak ellenére, hogy olvasok pszichológiai irodalmat.

#3 voltam

tegnap 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:

4# utána volt egy 1,5 éves kapcsolatom egy teljesen más típusú és sokkal fiatalabb lánnyal. Mint kiderült másfél évig hazudott.

Utána még volt 2 rövidebb ahol szintén csalódtam, mert mind a két esetben 180 fokos fordulat történt. Mind a két lány totál az ellenkezőjét csinálta mint amit mondott.

Ezek után külföldre költöztem mert elegem lett mindenféle szempontból.

Jelenleg van párom 5 éve élünk együtt.

Nem vagyok boldog vele annak ellenére, hogy ő legalább megbízható és nem pénzéhes. Viszont gyakorlatilag mehfolyt. Nincsen életem mellette. Rajtam lóg állandóan. Ez nekem borzasztóan unalmas. A szexet sem szeretem fele, pedig én vagyok a fiú.

Akivel jó volt a szex az még egy két lábon járó megbízhatatlanság volt..

Csak még mielőtt elkezdenének támadni, hogy akkor minek vagy vele.

Elmondtam neki már, hogy nem szeretem és hagyjuk egymást békén.

Azt is, hogy de jó kenne ha elutazna és lenne szabadidőm, én időm.

Meg sem hallja és mindent ugyan úgy csinál tovább.

Ja és nincsen hová mennem mivel az örökségemhez nem tudok hozzájutni..

Ha lenne saját ingatlanom már réges rég szakítottam volna.

tegnap 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg csak kihasználod. Miért nem mész albérletbe?
tegnap 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!