Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő hűséges volt egy férfihez, aki elhagyta, és akkorát csalódott benne, hogy nem tud már senki mást sem úgy szeretni, és minden más partneréhez hűtlen?
Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 16:44
1/3 anonim válasza:
Én ilyen voltam 2 évig, utána sikerült bevennem a kanyart és normalizálódtam.
2/3 anonim válasza:
Létezik de csak azért mert így van kit okolnia O soha többet nem hibás
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez az én múltamban is benne van. Talán 3 évig voltam "olyan", aztán sikerült újra normálisnak lennem.
Tehát a válaszom:igen létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!